Найджъл Фараж заяви, че е имал добра среща с Тръмп

  • 04 юни 2019 21:12

  • 826
  • 3
Найджъл Фараж заяви, че е имал добра среща с Тръмп
© Getty Images/Guliver (архив)

Лидерът на Партията на Брекзита Найджъл Фараж заяви днес, че е имал добра среща с американския президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, който е на посещение във Великобритания, предадоха Ройтерс и Франс прес.

Тръмп каза, че смята Фараж за приятел и го нарече "умен човек", припомня Ройтерс.

"Добра среща с президента Тръмп - той наистина вярва в Брекзит и се наслаждава на визитата си в Лондон", написа Фараж в Туитър.

Фараж бе един от първите британци, които посетиха Тръмп в Ню Йорк след победата му на президентските избори през 2016 г.

Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския вярва в Брекзит, но се тревожи, че той продължава много дълго, заяви Фараж след срещата си с президента.

"Много харесвам Найджъл. Той има много да предложи - той е много умен човек", каза през уикенда Тръмп в интервю за вестник "Сънди таймс".

По-рано днес Тръмп заяви, че британският премиер Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в заслужава голямо уважение за усилията ѝ във връзка с Брекзит.

Сделката на Мей за Брекзит на три пъти бе отхвърлена от британските депутати, а Фараж, който е евродепутат, е един от най-яростните критици на Мей. Фараж твърди, че Великобритания не бива да се страхува да напусне Европейския съюз без сделка, отбелязва Ройтерс.

Срещата между Фараж и Тръмп се състоя в Уинфилд хаус, резиденцията на американския посланик във Великобритания, разположена в Риджънтс парк и в която по традиция отсядат президентите на САЩ при посещенията си в британската столица, отбелязва ТАСС.

Последвайте канала на

БТА
826 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Еврофил

2019.06.05 | 01:02

2

Среща на двамата ЛУДИ!!! Те дефектните се харесват взаимно, но от това страдат народите им! Рижавият кара пръв и последен мандат и светът и САЩ ще го помнят като без личният и търгаш Президент!!!

2019.06.05 | 03:46

3

Далтонисте, къде видя риж? Боя се че си прав но до някъде. Последни политици с християнски имена за Европа. Доналд ще повтори, ако не се е уморил.

2019.06.04 | 22:32

1

Съгласен съм с чичо Доналд,, Найджъл е страхотен. А Тереза само се прави на Брекзитка, всъщност само проаква както са и наредили от юдейската щаб квартира.

Добави коментар

Водещи новини