Мей изрази съжаление за резултатите от евроизборите

  • 27 май 2019 15:57

  • 1573
  • 1
Мей изрази съжаление за резултатите от евроизборите
© gettyimages (архив)

Британската премиерка Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в изрази съжаление за изключително разочароващото представяне на нейната Консервативна партия на европейските избори, предаде БТА, цитирайки АФП.

Консерваторите останаха едва на пето място с близо 9 на сто от гласовете - далеч от около 32-та процента, спечелени от Партията на Брекзит на еврофоба Найджъл Фараж. "Това е много разочароваща нощ за консерваторите. Отлични евродепутати загубиха местата си, отлични кандидати бяха победени", коментира Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в в Туитър. Тя подчерта, че "това показва колко е важно да постигнем споразумение за Брекзит. Искрено се надявам, че тези резултати ще бъдат в центъра на дебатите в британския парламент", заяви премиерката.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1573 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
JJivanov енг.геологист

2019.05.28 | 00:24

1

Да помоля спец службите на Нейно величество да проучат какви спец наркотици са отровили поданиците на Нейно Величество преди референдума за тн Преко Зид или вижте там как е на англииски.
Милиони са жертвите на това диверсионни анти англииско мероприятие.Още не могат да се пречистят от спец пси активни вещества.
Заради тежки увреждания на Земята причинени от милиард автомобили режещи денем въздушния океан с включени фарове и радиоактивни бели скенери
се появи риск от колапс на биосферата в Лондон и другаде избухнаха протести.
МАгистралите в Англия увреждат заради включените фарове денем тежко охраната на Атлантическия океан..
ЗАКОНА ЗАбранява увреждането с включени фарове денем на Земята ни.

Добави коментар

Водещи новини