Американско издание: Марк Зукърбърг стои зад провала на вота за ЕП

  • 27 май 2019 09:41

  • 3533
  • 2
Американско издание: Марк Зукърбърг стои зад провала на вота за ЕП
© Getty (архив)

Създателят на Facebook Марк Зукърбърг влезе в списък на американското издание "Политико" на хората, допринесли за провала на изборите за Европейски парламент.

Основателят на най-популярната социална мрежа е допуснал в нея да се публикуват фалшиви новини и по този начин е спомогнал за увеличаването на подкепата за евроскептичните партии. В списъка фигурира и Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се. Според изданието германският канцлер с решението си да допусне над милион азиатци и африканци във Федералната република е настроила гласоподавателите срещу нейната партия Християндемократическия съюз.

Сред хората, които имат отговорност за провала на вота, е и Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в. Британският премиер с нейната колеблива политика по отношение на излизането на Обединеното кралство от Европейския съюз и неяснотата около Брекзит е дала подкрепа на Партията на Брекзита Найджъл Фараж.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3533 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Въййй

2019.05.27 | 10:47

1

Хахаха тъпотия,много ясно че тая баба напълни Европа с кви ли не ......... и какво после трябва да я обичаме ли??? Ако ги обича да си ги взима домаа ,както и всички други които обичат тази паплач,влизащи в Европа без никакви документи.

2019.05.27 | 12:16

2

ТЪПОТИЯ Е МАЙКА ТИ

Добави коментар

Водещи новини