Партията на Льо Пен е свързана с Москва, заяви Качински

  • 22 май 2019 14:13

  • 464
  • 4
Партията на Льо Пен е свързана с Москва, заяви Качински
© Gettyimages

Лидерът на управляващата в Полша партия "Право и справедливост" Ярослав Качински каза, че политически групи в някои държави от Европейския съюз, включително "Национален сбор" на Марин Льо Пен във Франция, са "очевидно свързани с Москва и получават подкрепа от нея", предаде Асошиейтед прес.

Качински направи коментара в интервю за седмичното издание "Газета полска".

Изказването му навежда на мисълта, че предпазливостта на неговата националистическа партия към Русия може да бъде пречка за сътрудничество с "Национален сбор" или дясната партия "Лига" на италианския вътрешен министър Матео Салвини, който е приятелски настроен към Москва.

В събота Салвини събра в Милано националисти от Европа в търсене на единство преди изборите за Европейски парламент тази седмица. На събирането обаче също така бяха очевидни разделенията заради Русия.

Последвайте канала на

Novini.bg
464 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Крум Усаински-Крупник

2019.05.22 | 15:17

4

Цървули!!!Самата Истина!!!Скандала в Австрия е показателен!!!Добрите отношения на Льо Пен и Орбан с Путиняка са доказателство за това!!!За нашият Волен Долен Педераст,няма какво да говорим!!!Кремъл винаги се е стремял да се внедрява на Запад!!!Навремето бяха "Прогресивните Леви Движения",които впоследствие мутираха в "Еколози" и "Зелени",а сега са "Десните"!!!Всеки който малко познава Историята и разбира от Политика е наясно,че по презумция десните са враг на Москва!!!В тази ситуация вариантите са два-или тези партии обръщат гръб на Рускенефа,или хората се отказват от тях и създават автентични дясноцентристки движения!!!Неизбежно е!!!Ура и Слава!!!

полските педерасти

2019.05.22 | 14:35

1

откъде знаят какво става във ФРАНЦИЯ.Явно искат отново "ГЕРМАСКО ПРИСЪСТВИЕ" , НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ.

k

2019.05.22 | 14:49

3

Може би го предпочитат пред съветско присъствие 50 години ... Имат право да избират. Да можеше и ние да се отървеме от Решетноков & co.

1

2019.05.22 | 14:42

2

На руските педераси ви лъснаха задниците в цяла Европа.

Добави коментар

Водещи новини