ЕК ще съди Словения в съда на ЕС в Люксембург

  • 18 април 2019 14:14

  • 567
  • 3
ЕК ще съди Словения в съда на ЕС в Люксембург
© Pixabay

Европейската комисия ще съди Словения в съда на Европейската комисия в Люксембург заради спора във връзка с разследване в словенската централна банка от 2016 г., когато бе задържана част от документацията на Европейската централна банка, която не бе предмет на разследването, съобщи Танюг. 

Искът е внесен в съда на ЕС и сега е от негова компетентност да реши дали да заведе дело, бе заявено за агенция СТА в Европейската комисия.

Комисията реши през януари да започне съдебна процедура против Словения, тъй като въпросът за документацията и компютърно оборудване на ЕЦБ, отнето по време на обиск в словенската централна банка, не е бил решен в контакти и в сътрудничество с Европейската централна банка.

Словенското правителство и държавата прокуратура твърдят, че полицията в споменатия случай е действала според законите.

Последвайте канала на

БТА
567 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Lissa

2019.04.19 | 01:27

3

И︆︆ск︆︆аш л︆︆и да с︆︆е на︆︆ме︆︆ри ж︆︆ен︆︆а за ед︆︆на н︆︆о︆︆щ? Д︆︆об︆︆ре до︆︆шл︆︆и на >︆︆>︆︆> w︆︆w︆︆w.︆︆S︆︆e︆︆x︆︆y︆︆d︆︆r︆︆o︆︆m.︆︆C︆︆o︆︆m
***************************************************************
Не в момента с момичета? Да, всички хора обичат големи неща и дълги действие. Опитайте >︆︆>︆︆> >︆︆>︆︆> w︆︆w︆︆w.︆︆X︆︆X︆︆m︆︆ac︆︆ho.︆︆C︆︆o︆︆m

2019.04.18 | 20:29

2

Сега ще разберат че трябва да се спазват правилата.

Турист

2019.04.18 | 16:19

1

Полицията на Словения е държава в държавата.Знам го от личен опит при пътуване като турист. Тогава имаше много писма от ЕП в които ги осъждаше! Словения навремето беше много верна на фашизма. Те най много воюваха с югославските и италиански партизани!

Добави коментар

Водещи новини