Германският полицейски съюз разкри, че в редиците им има десни радикали

  • 19 декември 2018 20:25

  • 995
  • 4
Германският полицейски съюз разкри, че в редиците им има десни радикали
© gettyimages (архив)

Германският полицейски съюз призна, че сред неговите служители има десни радикални елементи, след като петима полицаи във Франкфурт бяха временно отстранени от длъжност, предаде ДПА.

"Трябва да приемем, че в нашите редици има някои объркани души", каза председателят на полицейския съюз Оливер Малхов пред в. "Пасауер нойе пресе".

"Знам, че значителна част от тези хора, които са се заклели в нашата конституция, тайно са се радикализирали", заяви той и призова те да бъдат идентифицирани и отстранени от полицията.

Малхов отказа да коментира продължаващото разследване за дясна мрежа във франкфуртската полиция, а само каза, че ако твърденията се окажат верни, думата "скандал" ще бъде мека.

Прокуратурата във Франкфурт разследва петима служители на полицията в града заради използване на електронна услуга за съобщения за разпространяване на обидни и ксенофобски материали.

Последвайте канала на

БТА
995 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
gfdgdsdf

2018.12.19 | 21:06

3

"Заблудените души" са левите радикали - правителството на Германия в случая.
"Десните радикали" са просто нормални хора, които не им е приятно, че им колят познатите и роднините. А "радикализираните" полицаи може би просто им липсваха спокойните смени от преди мигрантската криза.

С вашите клалификации, вие от НОВИНИ.БГ се утвърждавате като сорсоидна медия.

един каза ....

2018.12.20 | 09:49

4

точно так! Много добре си го казал! "Десните радикали" са просто нормални. мислещи хора. За левите всеко който не е идиот като тях - автоматично е фашист. "левите" са болни, перверзни изроди и хората са длъжни да се защитават от тази сган

asd

2018.12.19 | 20:47

2

ислямски няма ли???

2018.12.19 | 20:33

1

добре че няма леви радикали

Добави коментар

Водещи новини