Цветанов и членове на Комисията по вътрешна сигурност са на работно посещение в Париж

  • 19 ноември 2018 07:29

  • 579
  • 3
Цветанов и членове на Комисията по вътрешна сигурност са на работно посещение в Париж
© Novini.bg

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и членовете на Комисията Димитър Лазаров, Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, и Филип Попов са на работно посещение в Париж, Франция. Това съобщиха от пресцентъра на Народното събрание.

В рамките на своята работна визита българската делегация ще посети Френския Сенат. Там ще се проведат срещи със сенатор Марта дьо Сидрак, която е зам.-председател на Групата за приятелство Франция-България, както и с други членове на Групата.

Групата от България, водена от Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, ще посети и Френското национално събрание, където ще се проведат срещи с председателя на Групата за проучване по въпросите на киберсигурността г-н Фоверг, председателя на Групата за приятелство Франция-България г-н Ерт и г-жа Де Ла Родиер, която е съпредседател на Групата за проучване по киберсигурност и дигитална сигурност.

Последвайте канала на

Владимир Василев
579 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
а!

2018.12.03 | 14:51

3

Какво гледа като изтърван?! Абе, абанколум, България е една от най-древните страни в света, само колко пласта цивилизация има под земята... Какво се пулите като аборигени, бе...

данъкоплатец

2018.11.19 | 07:54

1

А трябваше вече да лежи до животно и да да се разхожда на "карето",вместо да троши държавни пари по "молитвени закуски"и да ръси цветущи глупотевини!

е, не

2018.12.03 | 14:47

2

Друго си е на променад в Париж, преди Нова година,я. Вместо да нарами тарга с чеверме, и да се издокара с потури и калпак с китка, ще папа френски отбрани специалитети с фрак и папийонка.

Добави коментар

Водещи новини