Румен Радев участва в церемонията по повод отбелязването на 100 години от края на Първата световна война в Париж (снимки)

  • 11 ноември 2018 16:54

  • 1618
  • 3
Румен Радев участва в церемонията по повод отбелязването на 100 години от края на Първата световна война в Париж (снимки)
© Прессекретариат на президента

Държавният глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на участва по покана на президента на Френската република Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на в церемонията по повод отбелязването на 100 години от сключване на примирието, с което се слагат край на бойните действия през Първата световна война.

В събитието в Париж участват ръководители на международни организации и държавни и правителствени ръководители от десетки държави от цял свят, сред които генералният секретар на ООН Антонио Гутериш, генералният директор на ЮНЕСКО Одри Азуле, председателят на Европейския парламент Антонио ТаяниАнтонио Таяни Антонио Таяни – италиански политик, от януари 2017 г. председател на Европейския парламент, президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, президентът на Руската федерация Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975, канцлерът на Федерална република Германия Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се и много други.

Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и съпругата му Десислава Радева Десислава Радева Десислава Радева е съпругата на действащия президент на Република България Румен Радев. Родена бяха посрещнати от президента Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на и съпругата му Бриджит Макрон в Елисейския дворец. По-късно през деня българският държавен глава ще вземе участие в Парижкия форум за мир - инициатива, която има за цел да насърчи международното сътрудничество и подобряването на управлението.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1618 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2018.11.12 | 08:47

3

БРАВО , ген. РАДЕВ ! Достоен ПРЕЗИДЕНТ ! ПАК ЩЕ ТЕ ИЗБЕРЕМ ! ДОЛУ герберастките продажни ТИКВИ !

2018.11.11 | 17:20

1

ГЮРО РАДЕВ - НЕЩАСТНИК СКАПАН

2018.11.11 | 18:07

2

Кво искаш бре цървул мръсен

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини