Мъжът, пострадал в ресторанта в Солсбъри, е в критично състояние

  • 18 септември 2018 07:47

  • 2708
  • 1
Мъжът, пострадал в ресторанта в Солсбъри, е в критично състояние
© Getty Images

Мъжът, който пострада в италианския ресторант в Солсбъри, е в критично състояние, съобщава Sky News.

Причините за инцидента се установяват, според предварителната информация мъжът е претърпял силно отравяне. Заедно с него в болницата се оказала и жена, с която той вечерял в заведението.

Италианският ресторант се намира на 300 метра от Zizzi, където Сергей Скрипал и дъщеря му са обядвали в деня на отравянето си.

Според очевидеца Аманда Нютън, двама руски граждани са се намирали в ресторанта на маса, когато изведнъж се почувствали зле. Същевременно гражданството на жертвите все още не е установено. Ресторантът е затворен. "

Въпреки че успяхме бързо да изключим присъствието на "Новичок ", все още се правят анализи, за да се разбере дали двойката е била в контакт с нещо, което може да доведе до влошаване на здравословното състояние", каза сержант Джонатан Дейвис-Байтман.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
2708 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.09.18 | 12:12

1
Вероятно не са очаквали да седнат на тази маса руснаци, затова и толкова бързо решиха, че не е новичок. Но пък тази нощ свалиха руски самолет. Това тотално противопоставяне на Русия няма да доведе до нищо добро И тези, които го започнаха няма да останат незасегнати, както си мислеха и преди Втората Световна война.

Добави коментар

Водещи новини