Лондон обвини Москва в "лъжи" във връзка със случая Скрипал

  • 12 септември 2018 20:36

  • 1192
  • 4
Лондон обвини Москва в "лъжи" във връзка със случая Скрипал
© Getty Images

Лондон обвини Москва в "лъжи" за заподозрените за отравянето на бившия руски двоен таен агент Сергей Скрипал и неговата дъщеря Юлия на 4 март в Солсбъри, предадоха Франс прес и Ройтерс. По-рано днес двамата заподозрени бяха представени от руския президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 като цивилни.

"Тези хора са офицери от руското военно разузнаване", заяви говорител на Даунинг стрийт. "Неколкократно потърсихме обяснения от Русия за случилото се в Солсбъри през март. Руснаците ни отговориха с лъжи. Нищо не се е променило", каза говорителят.
Миналата седмица британската прокуратура идентифицира двама руснаци като Александър Петров и Руслан Боширов и ги обвини в опит за убийство на семейство Скрипал с нервнопаралитично вещество от групата "Новичок". Тогава британските прокурори казаха, че двамата работят за руското военно разузнаване.

Днес Путин каза, че двамата са цивилни и не са криминално проявени и предложи те сами да разкажат пред медиите за себе си.

Последвайте канала на

БТА
1192 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Удивителна

2018.09.12 | 22:04

3
Той "точката" не е тъп, той е вдлъбнат!
оня с коня

2018.09.12 | 23:26

4
Точката не е нито тъп, нито вдлъбнат. Ако беше такъв, щеше да има шанс за него, но той е платен драскач за някой кървав сороски долар.
опорна то4ка

2018.09.12 | 20:51

1
Всичкото гибрид - Строй се на баламатума!! Да се внушава:" Руслан е дървосекач в Коми, а Александър лови белки в Сибир. Те са били на екскурзия в Англия, да разгледат замъците"! Тънка игра тролчета изроди мои! Тъънко!!
Русенец

2018.09.12 | 21:34

2
добре де, колкото и да си русофоб-не вярвам да си толкова тъп да мислиш, че руснаците са толкова тъпи... че да използват такова вещество(което да ги свързва с тях) и то да не убият целта....... Бе баце, дай на нашия Очите 2 мил. евро и тоя Скрипал досега да е умрял в автомобилна катастрофа и воновния „Хасан” ще си е уредил семейството...

Добави коментар

Водещи новини