Проф. Владимир Чуков: България не е сред помолените страни, да си приберат бойците. Няма данни за наши терористи

  • 20 февруари 2019 08:04

  • 559
  • 0
Проф. Владимир Чуков: България не е сред помолените страни, да си приберат бойците. Няма данни за наши терористи
© БНТ

Не само джихадистите от "Ислямска държава" са сериозна заплаха, но и албанските организации. След разпадането на "Ислямска държава" се надявам, че и албанските групировки ще се разпаднат. Това заяви международният анализатор проф. Владимир Чуков в сутрешния блок на БНТ.

"България не е сред помолените страни, да си приберат бойците. Няма данни за наши терористи", каза още той по повод призива на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския към Европа "да приеме обратно" стотици пленени бойци на "Ислямска държава".

"Големият проблем е за Западна Европа - Великобритания, Франция и Германия излъчват най-много терористи. Великобритания е най-радикалната, само миналата седмица в страната им бяха лишени от гражданство 100 джихадисти", разкри още проф. Чуков. 

"Тръмп е искал да обяви официална победа над ИД, но е останало селище, със заложници на терористите. 15 000 джихадисти са се изпарили в сирийската пустиня", завърши проф. Владимир Чуков.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
559 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини