Проф. Чуков с коментар за казуса с либийския кораб

  • 09 януари 2019 07:40

  • 930
  • 3
Проф. Чуков с коментар за казуса с либийския кораб
© БНТ

Тепърва ще се изяснява позицията на либийското правителство. Спорът с корабите е между две фирми. Това заяви международният анализатор проф. Владимир Чуков в сутрешния блок на БНТ.

"Либия не е от времето на Кадафи. Самата Либия има голяма нужда от помощ, за да стартира демокрацията си. Страната е много разпокъсана и има нужда от обединение", каза още той. 

"България трябва да покаже, че като член на ЕС има прозрачност на правосъдието си", допълни Чуков. 

"Либийците са много емоционални когато са засегнати. Трябва да се търсят инструментите и правните аргументи от българска страна. Тонът трябва да се сниши", завърши проф. Владимир Чуков.  

Последвайте канала на

Радина Лазарова
930 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
roko

2019.01.09 | 08:46

3

Probvaite

Азз

2019.01.09 | 08:17

1

Боли ни ху.я за либийците че били много засегнати!!!!!!! Ние пък сме българи и на картата на Европа от 681г и трябва да ни е много здраво вдигната главата пред тези и пред всички други. Трябва да знаят че срещу тях има лъвове не мишки. И при най малкия опит да командорят трябва да им гризем крилата!!! Да си диктуват в тяхната си държава разпадната и диктаторска...Ако нямат правно основание да получат кораба тогава да го д.ухат нищо няма да получат. И без да повишават тон да не им нарежем кораба на скрап.

Някой

2019.01.09 | 08:20

2

много правилно най накрая един истински българин трябва да ги е.бем тези гроз.ни дългоноси ч.ерни араби за дето ни измъчваха сестрите имаме да си връщаме и трябва да е тройно да ни запомнят че сме злопаметни

Добави коментар

Водещи новини