Загиналата край Кочериново сръбкиня е работила в медия

  • 21 август 2019 12:48

  • 8260
  • 0
Загиналата край Кочериново сръбкиня е работила в медия
© Getty (архив)

Загиналата при жестоката катастрофа край Кочериново сръбска гражданка се е казвала Светлана Ранчич, написа белградският в. Блиц.

54-годишната жена е била сътрудник на пиротската телевизия "Пи". Тя е почнала работа в медията от създаването на канала през 1999 г. "Светлана Ранчич е стартирала като секретарка, но през двете десетилетия е стигнала до поста началник на отдел "Маркетинг". Тя бе душата и сърцето на нашия колектив. Ние всички скърбим за нея", е казал директорът на "Пи" Драган Денчич.

Както вече писахме, вследствие на мелето е загинала и тийнейджърка. Момичето, на 16 години, Анджела Ранчич се е подготвяла да продължи образованието си в елитна гимназия в Ниш.

"Блиц" посочи, че зад волана на леката кола е бил бащата и съпругът на жертвите на пътнотранспортното произшествие Мариян Ранчич. Шестдесетгодишният мъж е бил собственик и управител на фирма за подбор на персонал. "Мариян бе опитен шофьор. Аз лично не вярвам, че той е заспал зад волана", е посочил приятелят на тежко пострадалия сърбин, нарекъл се Неделко Петрович.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
8260 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини