Сърбия се прощава с Шабан Шаулич

  • 22 февруари 2019 12:04

  • 18947
  • 2
Сърбия се прощава с Шабан Шаулич
© Булфото (архив)

Сърбия се сбогува с Шабан Шаулич.

Днес в 11 часа местно (12 българско) време в кметството на Белград започна поклонението пред тленните на останки на легендарния певец, който почина след катастрофа на 17 февруари в Германия. На церемонията присъстваха вдовицата Гордана Шаулич, синът им Михайло и техните дъщери Илда и Санела. Съпругът на Санела – Зоран Бата Миркович – сложи въдица в ковчега на тъста си.

С жеста си зетят изпълни едно от последните желания на Шаулич, който бе страстен рибар. Изпълнителят също пожела да носи каскет на главата си при изпращането в последния му път. Това желание също бе изпълнено.

Да почетат паметта му в сградата на управата на сръбската столица пристигнаха певиците Цеца Величкович, Неда Украден, техните колеги Желко Йоксимович и Драган Коич Кеба, други звезди и политици.

Погребението е насрочено за 16 часа българско време. Той ще се състои в Алеята на заслужилите граждани в Новото гробище в Белград.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
18947 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
rffsuqhtas

2019.02.22 | 21:38

2

до Долорес ти си простак

DoloresPatten

2019.02.22 | 13:53

1

Трябва да получавате пари онлайн от дневната си, Kато завършите проста работа с вашата работна станция за няколко часа на ден, получавате по $ 238 на всеки час и получавате такса всяка седмица, докато избирате работата си...

>>>>>>> w­w­w­.­w­e­b­j­o­b­3­3­.­c­o­m

Добави коментар

Водещи новини