Сръбски депутат: Да обесим президента и премиера в центъра на Белград

  • 18 октомври 2018 11:10

  • 2143
  • 5
Сръбски депутат: Да обесим президента и премиера в центъра на Белград
© Getty (архив)

Президентът Александър ВучичАлександър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 г. в Белград. и премиерът Ана Бърнабич трябва да бъдат обесени на централния белградски площад "Теразие", каза депутатът в сръбския парламент Сърджан Ного, предаде местното радио Б92.

Законодателят от националистическата и евроскептична партия "Двери" в Скупщината на западната ни съседка заяви в ефир, че министър-председателят е подписала документ с Европейския съюз, който ще позволи на бежанци от Азия и Африка да живеят свободно в балканската държава. "Спогодбата бе одобрена и от т.нар. държавен глава на Република Сърбия. Това го научих от доверени източници, близки до властта. Тези двамата извършиха национално предателство. Сега нашата страна ще бъде залята с имигранти. Ето защо ние трябва да обесим и Бърнабич, и Вучич на "Теразие". Това трябва да бъде свършено във възможно най-кратки срокове, защото тя ще избяга в Хърватия, откъдето е нейният дядо по бащина линия. Бърнабич отдавна е сключила споразумение със Загреб да заживее в най-новата членка на ЕС, когато падне от власт, ако остане жива", каза още той. Ного заяви, че не се страхува от съдебно преследване заради думите си.

От Белград заявиха, че не са подписвали никакво споразумение с Брюксел за даване на убежище на имигранти. "Опозицията злоупотребява с демокрацията, като заплашва хора с убийства. Във всяка страна има фашисти, и за съжаление, нашата не е изключение", заяви говорител на сръбското правителство

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2143 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
...

2018.11.02 | 14:26

5
Браво на този Сръбски Депутат , мисли за народа си! За пореден път сърбите доказват, че са народ! Кога в България ще направим такова нещо. Правят се цял месец протести и един Жалък боклук продължава да се гаври и не си подава оставката!!!
Остап Бендер

2018.11.02 | 12:46

4
А нашият Плевлю,дето искаше да си отворим сърцата и вратите,кво ще го правим???

2018.10.19 | 10:48

3
Християнски фундаментализъм

2018.10.18 | 12:43

2
долни сръпски мастии
sdrg

2018.10.18 | 11:46

1
Най-добре всички сърбежи да ви избесят!! Руски кучки

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини