Изгониха двойника на Ким Чен-ун от Виетнам

  • 25 февруари 2019 08:13

  • 2424
  • 2
Изгониха двойника на Ким Чен-ун от Виетнам
© Getty Images/Guliver

Двойникът на Ким Чен-унКим Чен-унКим Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на английски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, беше експулсиран от Виетнам, а този на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския получи разрешение да остане, но му се забранява да се появява на публични места, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Хауърд Екс, имитиращ от години Ким, и Ръсел Уайт, дългогодишен имитатор на Тръмп, пристигнаха в Ханой миналата седмица за собствена среща на върха. Още в първия ден, те бяха задържани за разпит и после освободени.

След като Екс разбра, че го гонят от страната по нареждане на властите, той ги обвини в липса на чувство за хумор. "Единствената причина за моето експулсиране е тази, че съм се родил със същата глава като на Ким Чен-унКим Чен-унКим Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на английски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически,", заяви той. После допълни, че вероятно Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския има чувство за хумор, защото неговият имитатор, който е родом от Канада, не е експулсиран. "Или пък може би виетнамските власти не могат да му платят билета за самолета до Канада", добави Екс.

Истинските Тръмп и Ким ще имат среща на върха в Ханой в сряда и четвъртък.
 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2424 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Снимайте и публикувайте.

2019.02.26 | 09:04

2

Призовавам живущите на улица Шишман в София да снимат отгоре как не се прави нищо в заградените пространства. Бюджетът на ДЕН за този безкраен ремонт е 80 000 лева.

Нашето име

2019.02.25 | 08:32

1

Едип го гонят,друг му забраняват да се показва публично,демокранция.Иначе изгонения по-става от оригинала.

Добави коментар

Водещи новини