Секс с тъщата; порно; и светèна вода срещу пиянството

  • 13 септември 2019 16:37

  • 12598
  • 0
Секс с тъщата; порно; и светèна вода срещу пиянството
©

Седмицата не беше скучна. Aма никак. 

Започнахме и продължихме тематично. Началото на седмицата беше 9 септември. Някои го отбелязаха пред паметника на съвеЦката армия – с внуците, други – в ареста. Без внуците. 

Оказа се, че шпиони, милеещи за девети септември, са плъзнали из Родината, като китайски калинки – реколта. 

Да видим какво още ни/ви държа вниманието през тази отминала седмица. 

(Определено ключовите думи са: порно и шпиони.)

Навръх девети разбрахме, че Райна е останала сама на рождения си ден. Ужас! Певицата останала без приятели и без любим… 

Сузанита отново провокира с оскъдни дрехи

Бившата на Фики пък вдигала сватба 

Аз пък се чудя защо, при толкова безплатно порно, хората продължават да се интересуват от чалга и чалгари? Айде – преди… разбирам. Но сега? 

Като стана дума за порно… „Младият рапър Вирго се похвали: Имам скандални видеа и снимки с Мария Илиева“. От тази новина разбрах две неща: че има рапър Вирго; и че мръсните номера със снимките започват да стават модерни в България в средите на… както и да е. 

Мария Илиева обаче отрече да има любовна афера с Вирго. Виж сà… дори да сте били заедно, ако една жена толкова се срамува, че е била с теб; или пък си ѝ толкова гаден спомен, че отрича, по-добре не я провокирай да разказва подробности. А видеата и снимките ги изгори най-добре. 

Говорейки за порнографски номера: една медия, която от известно време се опитва да се преквалифицира на порно сайт, продължава с кастинга за режисьори. 

Ние пък имаме да кажем ето това: Наказателен кодекс, чл. 167. (1) Който чрез насилие, измама, заплашване или по друг незаконен начин пречи на някого да осъществи избирателното си право или да бъде избран или да гласува на референдум или да участва в подписка за произвеждане на референдум, се наказва с лишаване от свобода от една до три години и с глоба от хиляда до десет хиляди лева. 

Някой? Нещо? Прокуратура? Самосезиране? Да? Не? Все едно сте на изпит, да видим как ще го вземете. 

Преди да продължим, трябва да си пуснем малко ток, за да си парализираме половината мозък, та белким влезем в нивото. 

***

В Русия има ден на трезвеността. Добре, ще изчакам да спреш да се смееш, преди да продължа. 

Та, в Русия има ден на трезвеността. 11 септември. На този ден, който се падаше онзи ден, една група хора, без особено много работа, решава да направи следното: На Тверь с самолёта вылили 70 литров святой воды, чтобы избавить жителей от пьянства и блуда. 

Ако се чудите – пръскали са 70 литра светена вода над град Твер, за да избавят населението от пиянството и блудството. 

Ден по-рано разбрахме, че военен (не какъв да е!) експерт в Русия се замислил, че опозиционерът Навални, когото винаги арестуват, когато има избори в Страна Большая, бил всъщност подменен с американски морски пехотинец, когато учел в университета в Йейл. Истинският Навални е някъде там, а онзи в Русия е американски пехотинец. Шпионин. 

Нещо да кажеш, а? 

Из пространството се носи една мъдра мисъл: „Силата на един режим не е в ядрените му оръжия, а в ядрените идиоти, които го поддържат“. 

Не знам защо се сетих за нея…

Понеже в началото на седмицата, както отбелязахме, беше 9 септември (припомням, че хората, които го празнуват тоя ден, бързо забравят), ето един документ, който отговаря на много въпроси за последните 75 години. Да-а-а-а… та и до днес. 

***

Днес пък една маргаритка влезе под кожата на премиера: „Борисов към Вълчев: Намерете работа на Маргаритка, майка ми беше същата ревла“. 

От новината разбираме, че Маргаритка, която е без работа, се разплакала пред премиера, който беше в Русе, и той така се трогнал, че наредил на… как беше? – а, да ето така: „Дал съм задача на министъра на образованието и на директорката да ѝ намерят място“. 

Видяхте ли бе, протестиращите, алоуууу! Нищо не можете да свършите, като хората. Протести-мротести, митинги, глупости. Който знае как да подходи, успява. 

В свързана новина: в понеделник пред Министерски съвет ще има среща на миньори – ще плачат за увеличение на заплатите; вторник са медицинските сестри. 

#ДайтеРаботаНаМаргаритка

***

А сега – една игра. „Към коя новина върви даденият читателски коментар?“

И верният отговор е………………………………….

Китай изстреля три спътника, ще наблюдава Арктика и Антарктика

------

Следва:

И верният отговор е………………………………….

Семейство, изкарало ваканцията си в Турция: За всичко ни казваха ''йок''

------

Следва:

И верният отговор е………………………………….

ПП "Атака": Kомитет издига Волен Сидеров за кмет на София

***

А сега, специален поздрав за всички, които казаха, че положението в Републиката си е е**ло май*ата:

Правих страхотен секс с тъщата, бракът ми виси на косъм

Няма да ви разказвам подробно кога и как са я свършили работата, ще отбележа само въпроса, който човечецът задава накрая: „[…]а сексът с майка ѝ е наистина невероятен. Има ли как да продължа да спя с нея, без да нараня никого?“

Не ме питайте дали е депутат, не знам. Знам, че звучи като да е…

Yippee-ki-yay, motherfu...

 

Последвайте канала на

Александър Томов
12598 0

Свързани новини

Водещи новини