Меркел: Пактът на ООН за миграцията е голяма стъпка в битката срещу трафикантите на хора

  • 10 декември 2018 14:24

  • 933
  • 5
Меркел: Пактът на ООН за миграцията е голяма стъпка в битката срещу трафикантите на хора
© Getty Images/Guliver (архив)

Германският канцлер Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се оцени Глобалния пакт на ООН за миграцията като "крайъгълен камък" в разработването на многостранен подход по въпроса, предаде ДПА, цитирана от БТА.

В изказването си на конференцията в мароканския град Маракеш Меркел заяви, че споразумението е голяма стъпка в битката срещу трафикантите на хора. Миграцията е нормално явление и когато е законна, е нещо добро, подчерта тя.

Меркел определи икономическата миграция като нещо, от което държави като Германия могат да извлекат полза. Отделни страни не могат да се справят със световната миграция, а само международната общност като едно цяло е способна да го направи, предупреди тя.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
933 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
наму

2018.12.10 | 15:11

2

Тая Меркел не разбра ли че мързеливите араби не отиват там за да работят, а за да взимат помощи и да чукат Германки!

НЕ-Е-Е, вещицата е ХЕРОСТРАТ

2018.12.11 | 12:37

5

Тя много добре го разбира, но тя е купеното оръдие на САЩ в програмата им за унищожаване на Европа и отам - завладяане и обсебване на Русия, превръщането и в огромен суровинен източник и унищожаване на прекрасната и Природа. За тях няма нищо свято, няма Земя, няма Вселена, има само БЕЗКОНЕЧНО ПЛЮСКАНЕ, ПЛЮСКАНЕ, ПЛЮСКАНЕЕ и ОМЪРСЯВАНЕ НА пРИРОДАТА!. Затова направиха от нас АВАНПОСТ към Русия. ,

2018.12.10 | 15:26

3

най-големия трафикант е меркел

един каза ....

2018.12.10 | 17:00

4

въпросния "Пакт на ООН" е следващата стъпка по агендата за унищожавана на бялата раса. Крайната цел е унищожаване на нациите чрез ниско качествен примес. Същевременно се води тежка война срещу стойности и традиции в полза на дивашки религии като исляма, педерастия и хомосексуализъма биват превръщани във култ и циганията в култура.

Крайната цел е създаване на примитивни, и покорни роби.

asd

2018.12.10 | 15:10

1

тая кога ще я бесят на брандембурската врата???/ ще ходя да гледам

Добави коментар

Водещи новини