Мелания Тръмп нахрани слончета в Кения

  • 05 октомври 2018 16:59

  • 3322
  • 2
Мелания Тръмп нахрани слончета в Кения
© gettyimages (архив)

Първата дама на САЩ Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил нахрани слончета по време на посещение на национален парк в Кения, предаде БТА, цитрайки АП.

Целта ѝ е да привлече внимание към усилията за опазване на околната среда. Първата дама се разсмя, след като едно от слончетата направи внезапно движение и за момент тя загуби равновесие. Тя нахрани с изкуствено мляко две слончета, отгледани в Националния парк и погали други две по гърба и ухото.

Кения е третата страна, която първата дама посещава по време на обиколката си в Африка, която е и първото й самостоятелно пътуване в чужбина след встъпването в длъжност на президента Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския. Тя вече посети Гана и Малави. Освен това първата дама на САЩ научи повече за предприетите от Кения стъпки за опазване на биоразнообразието и отиде на кратко фотосафари. Тя направи снимки на животни и наблюдава с бинокъл зебри, жирафи, антилопи, носорози и хипопотами.
Очаква се по-късно днес тя да посети сиропиталище и да гледа детско представление в Националния театър в Найроби. От Кения първата дама на САЩ ще замине за Египет.

Посещението на Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил в Африка се фокусираше върху благосъстоянието на децата, образованието, туризма и опазването на околната среда. Тя подкрепи работата на Агенцията за международно развитие на САЩ, чийто бюджет според съпруга й трябва да бъде съкратен с близо една трета. Конгресът обаче пренебрегна двете предложения на Тръмп, отбелязва АП.

Посещението на Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил в Африка не предизвика особен ентусиазъм и масови събирания, отбелязва АФП. Кения, където е роден бащата на предишния президент на САЩ Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият, е една от страните, където Америка и Тръмп имат най-висока популярност. Според проучване на американския изследователски център "Пю" 70 на сто от кенийците имат положително мнение за САЩ, а 56 на сто изпитват доверие към Тръмп.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3322 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ганьо

2018.10.05 | 20:04

2
И мойто хоботче искам да погали !!!
гост

2018.10.05 | 17:43

1
Галила ги е по хоботчетата и им се е радвала , щото в къщи дедо Тръмпи отдавна няма хоботче !

Добави коментар

Водещи новини