Мелания Тръмп започна посещението си в Африка от Гана

  • 02 октомври 2018 16:47

  • 3277
  • 0
Мелания Тръмп започна посещението си в Африка от Гана
© gettyimages (архив)

Първата дама на САЩ Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил пристигна днес в Гана, започвайки първата си самостоятелно посещение в чужбина, предаде БТА, цитирайки АП и ДПА.

Мелания кацна в столицата Акра тази сутрин с полет от Вашингтон. Тя беше посрещната с традиционни танци и барабанна музика, ученици развяваха знаменца на САЩ и Гана. Делегацията по посрещането й включваше първата дама на Гана, Ребека Акуфо-Адо, много дипломати и представители на правителството. Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил планира да посети отделение по неонатология. Посещението е част от политическата й инициатива "Да бъдем най-добри", обявена през май.

Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил ще посети и един от "робските замъци" в град Кейп кост - един от големите търговски фортове, използвани навремето за търговия с роби. След това тя ще се срещне с Акуфо-Адо в президентския дворец на чаша чай. По време на петдневната си обиколка първата дама ще посети четири страни - Гана, Малави, Кения и Египет. И четирите страни получават помощи от САЩ, като Египет получава и военна помощ.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3277 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини