Лъвове изядоха група бракониери в резерват в Южна Африка

  • 06 юли 2018 12:10

  • 38995
  • 5
Лъвове изядоха група бракониери в резерват в Южна Африка
©

Група лъвове от резерват в Южна Африка се е държала както подобава на царете на животните – изяли няколко нагли бракониери, проникнали на територията на резервата Сибия в провинция Осткап, за да убият някой друг носорог.

Вместо да сторят замисленото и да забогатеят от продажбата на роговете, престъпните елементи с бракониерски наклонности се натъкнали на естествена съпротива и натурално правосъдие - вместо да лежат по затворите или да плащат каквито и да било глоби, както подобава на злосторници от този тип, те просто били изядени от лъвовете. Сега специално разследване трябва да установи колко са били наглите престъпници, пише "Монитор".

Оказало се обаче, че лъвовете спазвали хигиена на храненето и не поглъщали всичко без да подбират – затова от бракониерската дружинка все пак останали три чифта обувки (това е почти сигурен знак, че са били трима), пушка със заглушител, брадва и доста кости (както било установено по късно от местната полиция – всички те били човешки). Всички тези очевидни следи от неканени в резервата гости (паркът е частен) били открити от собственика Ник Фокс. Той също преценил по останките от костите и облеклото, че бракониерите били трима и си е направил заключението, че най-вероятно не са имали късмет и са попаднали на шестте лъва.

Мистър Фокс е знаел за това, че в резервата са се намърдали бракониери – датчиците на границите на парка констатирали нарушителите и след тях били пуснати кучета, специално обучени за борба с такива престъпници, и група рейнджъри, които във вторник по обяд се натъкнали на останките от бракониерите. Засега все пак остава неясно дали изядените са имали съучастници, но това предстои да бъде изяснено в рамките на полицейското разследване.

Последвайте канала на

Novini.bg
38995 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Аман Чернев

2018.07.07 | 14:06

5
Този път съм впечатлен от снимката. Браво!
Анти

2018.07.07 | 08:36

4
Куче разкъсало човек в града, това е също добра новина за някой неосъзнати психо болни.
3201

2018.07.06 | 23:25

3
до *адс*.......НЕ-*това добра новина ле е* -а правилно е да да пишеш...това добра новина ли е................./какъв си -българин или манго/.................

2018.07.06 | 17:43

2
Да! ураааа

адс

2018.07.06 | 15:18

1
това добра новина ле е?

Добави коментар

Водещи новини