Рускиня от Националната гвардия на САЩ е убита от мъжа си с бой

  • 24 юни 2019 12:43

  • 6826
  • 2
Рускиня от Националната гвардия на САЩ е убита от мъжа си с бой
© Getty (архив)

Тялото на служителката от Националната гвардия на САЩ Алла Аушева и нейните две деца е било намерено в дом в Ню Йорк.

Огнеборци са открили трите трупа след като били извикани за потушаване на пожар в жилище в района на Голямата ябълка "Стейтън Айлънд" в събота. Последвалата съдебномедицинска експертиза е установила, че по телата на жената и момчетата (на две и три години) е имало множество несъвместими с живота травми, нанесени с тежък тъп предмет. По случая е бил арестуван партньорът на Аушева – Шон Уокър. "Ню Йорк пост" е написал, че 36-годишният мъж е бил в състояние на алкохолично опиянение. Според съседи на семейството през последно време между двамата е имало много скандали.

Родената в Русия Аушева е спечелила Зелена карта през 2011 г. Малко след това рускинята е започнала работа в Националната гвардия. Година по-късно тя е станала гражданка на САЩ и получила повишение в службата.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
6826 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
да

2019.06.24 | 15:19

2

постигнала е американската мечта.

2019.06.24 | 15:03

1

Жалко за жената и децата, но в САЩ тези неща са ежедневие! Пак добре, че не е решил да избие колегите си, хората от блока, от някое училище или други нямащи отношение към болния му мозък лица, както правят обикновено типичните американци!!!

Добави коментар

Водещи новини