Семейство британци хранят с кръвта си домашни пиявици

  • 15 февруари 2019 15:13

  • 13164
  • 2
Семейство британци хранят с кръвта си домашни пиявици
© Pixabay

Семейна двойка е толкова влюбена в двете си домашни пиявици, че ги угощава със собствената си кръв в продължение на два часа, съобщава в. "Метро".

Кати Ашли и съпругът й Майк подхранват паразитите по този начин всеки месец. Когато пиявиците им се насмучат, британците от гр. Престън в графство Ланкашър се чувстват малко замаяни. А кръвта продължава да тече от мястото на ухапването още час-два.Тридесет и три годишната Кати споделя, че сеансите не са безболезнени.

Пиявиците имат стотици зъби и три челюсти с които прорязват кожата ,докато се докопат до източника на кръв. Ашли и Майкъл познавали човек, който умрял от подобни практики с тези паразити, но те не се плашат, тъй като много внимават. Семейната двойка осиновила двете пиявици миналата година и ги отглеждат с нужното внимание, досущ като свои деца. Те изсмукват по около 15 милилитра от тяхната кръв, преди да се отлепят от кожата им. След храненето мекотелите не се нуждаели от кръв в продължение на много дълго време.

Последвайте канала на

БТА
13164 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Вики

2019.02.20 | 09:21

2

Много отдавна това е бил метод за лечение. Пиявиците изсмукват от определени места кръв и така на болните кръвта се пречиства. Правило се е от запознати с метода хора. Така са регулирали и кръвното. Баба ми, преди 30 години, когато усетеше, че й се вдига кръвното викаше лекар да и "пусне кръв". Лекарят й вземаше определено количество кръв и тя се подобряваше. Живя до 96 години.

.

2019.02.16 | 13:33

1

тези са смахнати .....

Добави коментар

Водещи новини