Стриптизьорка преби стиснат турист

  • 21 януари 2019 10:05

  • 5890
  • 1
Стриптизьорка преби стиснат турист
© Getty Images

Парижка стриптизьорка преби британски турист заради спор за цената на частния танц, предаде в, "Паризиен", цитира в. "Телеграф".

Инцидентът станал на площад "Пигал", където е кварталът на "червените фенери" на френската столица. Туристът на име Джонатан влязъл в стриптийз клуба All in, където го уговорили да си поръча частен танц за 50 евро.  Но след като вратата на будоара се затворила зад гърба на чужденеца, цената на танца скочила до 250 евро. Джонатан отказал да плати и тръгнал да излиза. Стриптизьорката обаче го догонила, залепила му шамар и го ударила с железен прът по главата. В конфликта се намесила и собственичката на заведението, която започнала да заплашва лежащия на асфалта британец с револвер.

На следващия ден туристът се оплакал в полицията. Пазителите на реда задържали 23-годишната стриптизьорка и 32-годишната собственичка на клуба по подозрение в "опит за изнундване, извършен с употреба на насилие".

Последвайте канала на

Novini.bg
5890 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
tsvetan lazarov spasov 7406087068

2019.01.21 | 11:28

1

a kukite koito gi pazaiat sreshto pari zashto nesa gi zadarghali shtoto sledvashtia put nema da otide v policiata a pri arabskite si priateli I znaete finala samo trupove

Добави коментар

Водещи новини