Ментата възпя и Шушанките

  • 27 юли 2018 12:11

  • 15875
  • 4
Ментата възпя и Шушанките
©

Шушана вече не е сама! Има си женска компания от палави момичета, които носят гордото название "Шушанки".

Новият творчески шедьовър на фолкаджията Наско Ментата катери музикалните върхове. Парчето "Газ", което изпълнява в дует с приятеля си Милко Каладжиев, е художествено продължение на Шушана, която е сама и лампичката светеше, но нея я нямаше.

"Там на Слънчака бате Милко чакат

и пиленцата пеят, всичките лудеят.

Долу към Китен Шушанките викат,

елате при нас, купона е на макс",

гърми текстът на хитовата творба, която вече се върти усилено по курортите на родното Черноморие.

"Шушанките са жени, които са отишли сами на море и търсят забавления. Те не искат да бъдат повече сами и искат да купонясват", обяснява Ментата посланието за лирическите героини.

Наско и Милко разкриват каква е тайната на намирането на Шушанки. Двамата се превъплъщават в ролята на спасители на плажа, които търсят не само удавници, но и сексапилни мадами. Двамата скоро са заградени от кръшни девойки, които здраво раздвижват тела около поруменелите фолкаджии, а текстът върви:

"Тука е Тузария, тука Грандомания,

тука е бате цялата България.

Тука силиконки, тука хиалуронки,

XL мадами правят водни ями".

В клипа има доста сексапил и провокативно поведение между девойки, като е пресъздадено истинско морско настроение. Възпети са още софиянци с пълните портфейли, плевенчаните с поршета и петричани, които ходят на море, макар да им е много далеч.

Звездата на Ментата изгря с парчето "Шушана", което вече няколко месеца е една от най-слушаните песни у нас. "Тази песен успя да докосне всички сърца. Направих го заради хората, да си пускат парчето, докато са с приятели на маса. Въпреки че тази песен ме направи популярен. Знам тази песен от баща ми, който също е музикант. Той ми разказа, че някога са я пеели с китара по бригадите през 80-те години на миналия век", коментира Атанас Илиев, както е истинското име на изпълнителя.

Последвайте канала на

Novini.bg
15875 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
judas priest

2018.07.28 | 13:44

4
proZZZ mangal
истина е

2018.07.27 | 20:43

3
ИДИОТИЗМА В КОЧИНАТА ЩЕ СВЪРШИ САМО С КРАЯ НА СВТА !!
Иван Манджуков

2018.07.27 | 13:15

2
Нормално това да се харесва в Клошарска Република Чалгария, където циганите са мнозинство в т.ч. и циганите от български произход. Това за циганите е еквивалента на Моцарт или Шопен... Въпросът е какво да прави българското малцинство в това море от цигани което властва в тази прокълната територия... Циганите си имат всичко телевизия - Планета, музикален издател - Пайнер, та дори и държавата е тяхна в Третата уж българска държава, преимуществено начело на държавата са били цигани - Тодор Замфиркьов (Живков), Иван Костов, Бойка Борисова...

2018.07.27 | 12:31

1
гениално, давай прости народа лапай зрелище, кълчи кълка да падат дрехи и задръжки

Добави коментар

Водещи новини