Искрено за Студентски град, поп-фолк-а и салфетките

  • 25 март 2015 14:00

  • 5004
  • 3
Искрено за Студентски град, поп-фолк-а и салфетките
©

Студентски град винаги се превръща в мерник на всеки с мераци за бърза сензация и форсиране на 15-те минути слава. Ако искате да Ви цитират, направете си блог и напишете подробен анализ на Содом и Гомор през българската призма на трагедията, безсилието и омразата. Разкажете за 8-я кръг на ада, поп-фолка, проституцията, наркотиците и оргията с покани в 24-ти блок, защото е ремонтиран (и до днес не знаем номерацията, извиняваме се предварително, ако сме се объркали).

Студентски град е нещо като дипломна работа за бъдещия блогър, влогър, могър и хейтър. Авторите обикновено повтарят едно и също заклинание, очаквайки награда Пулицър, провъзгласяването им за новия Карбовски и гузната будна съвест на българина, който все още смята, че най-патриотично е да сложи знамето на балкона и да препрочита стария учебник по история. Няма повече да се отклоняваме от това проклето място, където висшистите се самоубиват с алкохол, повръщат по пейки и общежития, без да осъзнават, че утре ще са принудени да градят бъдещето на нацията - малко се съмняваме, че това би било възможно, докато работят като охрана на строеж, продавач в денонощен магазин, слушат популярното "Чийзбургер с малки картофки, моля!" и много други (честите професии след дипломиране).

Що хвърляте салфетки?

Признаваме, че по наше време бяха безплатни и не се хвърляха. На запад можете да видите дискотеки, които изсипват балони върху публиката и пяна през лятото, но след като цената на сапуна и балоните е по-висока, салфетките се превръщат в най-удачния вариант за аранжирането на всяко нощно заведение. Всеки има правото да хвърля каквото и да било, след като може да си го позволи, докато останалите ще се наслаждаваме на питието. Апропо, оркестърът винаги може да се срещне във всеки нощен клуб на балканите. Нищо ново под слънцето няма да откриете във всеки втори текст за поп-фолка, Студентски град и бъдещето на родината. Подозираме заформянето и на трите в един омагьосан бермудски триъгълник с поглед на илюминатското око!

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
5004 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.04.22 | 07:00

3
След като автора повдига въпроса за кампусите в другите държави,нека спомене и най-важното,тези кампуси са затворени за външни лица и има денонощни патрули които обикалят и следят за реда.

2015.03.31 | 16:28

2
i ne zabravqite, 4e t.n. "propadnqci" vi izkarvame BVP-to, pomo6tite , pensiite i vsi4ko! za da moje heitarite da imate vuzmojnost da ni se "otblagodarqvate" ... za6toto horata tam si izkarvat viz6eto obrazovanie i ne e va6a rabota da kazvate kak 6te si prekarvat svobodnoto vreme!

2015.03.26 | 03:29

1
golqqqqmo pluene po studentski grad ot nekadurni avtor4eta, koito iskat da dobiqt lesna populqrnost na statiikite si - plue6 po st grad i obira6 likovete na heitarite i neka avtorut ne e anonimen i dokaje, 4e nqkoga e jivql tam. predi da bulva pumiq

Добави коментар

Водещи новини