Шакира: Най-мрачният момент в живота ми - когато загубих гласа си

  • 05 ноември 2019 21:22

  • 15608
  • 3
Шакира: Най-мрачният момент в живота ми - когато загубих гласа си
© getty images

Преди две години Шакира загубила гласа си и се опасявала, че повече никога няма да може да пее. "Това бе най-мрачният момент в живота ми", увери колумбийската певица, цитирана от Франс прес.

"Гласът ми е нещо толкова присъщо на мен самата, това е моята идентичност - поясни 42-годишната певица, която живее в Барселона заедно със съпруга си футболиста Жерар Пике. - Винаги съм смятала, че един ден ще загубя много неща. Никога обаче не съм си давала сметка, че гласът ми може да изчезне." Тя имаше предвид увреждането на гласните й струни, което я принуди да отложи със 7 месеца концерти от световното си турне "El Dorado".

"Това бе най-мрачният момент в живота ми, когато се появиха съмненията и не знаех дали един ден ще мога отново да пея", прецени изпълнителката на хитовете "Whenever, Wherever" и "Waka Waka".

След като по думите й се случило чудо и възвърнала гласа си, без да се подложи на препоръчвана от лекарите рискована хирургична операция, Шакира възобнови турнето си, което приключи миналата година в Колумбия. То е представено в документалния филм "Shakira in concert. El Dorado World Tour", който ще се появи по екраните на 13 ноември и е базиран върху двата й концерта в Лос Анджелис.

"El Dorado" е сред най-важните турнета в кариерата ми заради препятствията, които трябваше да преодолея", отбеляза певицата.

Последвайте канала на

БТА
15608 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Шокира

2019.11.07 | 07:00

3

Това е щото мами с данаци и ощети испанците, барбадоската или кой знае коя овшорна зона е припознала за да не плаща данъци мизерна работа как да не ти се еве майката щом се правиш на циция богата ама ще мамим после 1000-2000 евро за благотворителност и всичко е точно. Щом правиш золуми така така ти се пада - отрепка.

2019.11.06 | 11:26

2

циганка

Вако Пещерняко

2019.11.06 | 05:53

1

Той твоя ще ти смаже ларинкса.

Добави коментар

Водещи новини