Николета Лозанова сдобрила Валери и Биляна

  • 17 октомври 2019 19:07

  • 30373
  • 2
Николета Лозанова сдобрила Валери и Биляна
© Instagram

В средата на лятото Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб се раздели с приятелката си Биляна Дол, но ето че двамата отново са намерили път един към друг, съобщава "Уикенд".

Футболистът на „Ботев” Враца е успял да измоли прошка от сръбкинята, след като тя го заряза заради многобройните му изневери. Той се заклел, че ще се промени, освен това бил много настоятелен и отрупвал брюнетката с подаръци,  благодарение на което пак си спечелил благоволението ѝ.

„Аз се опитах да бъда най-добрата партньорка за Валери и дадох най-доброто от себе си, за да потръгнат отношенията ни. Бях до него, когато падаше и когато се опитваше да се върне на върха, но очевидно това не беше достатъчно и неговите нагони бяха по-силни. Не съм преставала да го обичам, но болните му инстинкти и необходимостта да ги задоволи ме нараниха като жена”, призна Биляна малко след раздялата.

В продължение на няколко седмици тя дори не искала да чува за Божинов, но малко по малко той отново се домогнал до нея чрез многобройни телефонни обаждания и съобщения. В началото сръбкинята се правела на студена и не отговаряла, но тъй като още имала чувства към футболиста, накрая поддала на атаката му. Тогава той включил в действие всякакви манипулативни тактики – подаръци, обещания във вечена вярност и какво ли още не. Валери дори публично се покая пред почитателите си в социалната мрежа. „Загубих голямата си любов...”, ожали се той с надеждата да измоли прошка от Дол.

Запознати издават, че бившата му съпруга Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През също му съдействала, за да оправи отношенията си с Биляна. Силиконовите хубавици отдавна са приятелки и провели разговор по женски, в който Лозанова убедила сръбкинята да даде още един шанс на изгонения Божинов. Плеймейтката много искала бащата на дъщеря ѝ да е спокоен и щастлив в личния си живот, за да е по-пълноценен и като родител.

Говори се, че Дол се събрала с футболиста още в края на август, но едва сега се осмели да оповести публично новината. Тя публикува обща снимка в социалната мрежа и даде да се разбере, че отново е обвързана с Валери. Дали обаче ще успеят да се задържат още дълго заедно, не е съвсем ясно. Известно е, че счупеното трудно се лепи, а и Божинов винаги е бил известен като непоправим женкат и любител на „малки котета”.

Последвайте канала на

Novini.bg
30373 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Уандие

2019.10.17 | 21:01

2

Страхотна новина! Как щях да заспя,като не знам кой ги е събрал отново!!!

2019.10.17 | 19:56

1

Аман от тия боклуци

Добави коментар

Водещи новини