Фолкаджийката Джулия и Митака от "София ден и нощ" вдигнаха сватба

  • 01 октомври 2019 10:42

  • 18228
  • 2
Фолкаджийката Джулия и Митака от "София ден и нощ" вдигнаха сватба
© Фейсбук

Фолкаджийката Джулия и актьор от сериала "София Ден и нощ" вдигнаха сватба, пише в. "България днес".

Бившата приятелка на чалга идола Фики и Кристиян Кирилов (познат с екранния си образ на Митака) организираха пищно тържество в неделя, след като през юли т.г. подписаха пред държавата. Двамата поканиха 120 души, които почерпиха щедро с хапване и пийване в ресторант.

В ролята на кумове влязоха Михаил Хаджигеоргиев и Валентина Димова, които са собственици на популярен столичен клуб. Любопитното е, че Хаджигеоргиев кумува и на чалга певеца Константин, когато преди години се взе със съпругата си Надя. Гостите на сватбата се пошегуваха с него, че вече може да се представя с нова професия - кум по наем.

Джулия бе ослепителна булка с изключително изпипана дизайнерска рокля. Съпругът й също заложи на бялото, което преобладаваше в костюма му, като единствено разчупваше с черен панталон. Църковният ритуал беше извършен в античната църква "Света София" - любимо място за венчаване на жителите на столицата.

Джулия и Кристиян се взеха на 29 септември, а изборът на датата не е случаен - това е любимото число на двойката, след като на 29 май Кирилов изненада певицата по доста оригинален начин и й падна на колене с годежен пръстен в ръка. Всичко се случи, докато Джулия беше спряна от полицията, а Кристиан се появи изневиделица с пръстен в ръка, като й каза: "Имаш два варианта - или да останеш с полицаите, или да дойдеш с мен". В следващия момент вече беше паднал на колене, а неговата любима, без да се замисли, отговори с така исканото "да". Цялата случка стана публично известна, след като и двамата публикуваха в интернет видео от предложението.

Тайното подписване в гражданското беше на 14 юли, а от кадрите тогава стана ясно, че и двамата не са заложили на официално облекло. Но сега Джулия доживя да се види в бяла рокля.

Изпълнителката беше гадже с Фики, когато правеше първите си стъпки в чалгата. Заговори се, че дори той е лобирал да подпише професионален договор. В момента тя е една от най-популярните фолкизпълнителки у нас и често има участия.

Последвайте канала на

Novini.bg
18228 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
цанко

2019.10.01 | 17:21

2

бившата на фикрет

2019.10.01 | 15:20

1

Има страхотно тяло. Сигурно е страховно да я чyкаш.

Добави коментар

Водещи новини