Victoria's Secret нае първия си трансджендър модел

  • 05 август 2019 11:02

  • 1914
  • 0
Victoria's Secret нае първия си трансджендър модел
© Getty Images

Популярният моден бранд Victoria's Secret нае първия си трансджендър модел. Това е бразилката Валентина Сампайо, която сама се похвали в социалните мрежи, че е част от новата фотосесия на VS Pink, част от компанията.

Красавицата, която ще остане завинаги в модната история и като първия трансджендър модел, красил корицата на Vogue, получи подкрепа от сънародничката си Лаис Рибейро, чийто статут я позиционира сред ангелите на Victoria's Secret.

Новината за участието на Сампайо във въпросната фотосесия идва броени дни, след като се разшумя, че ниският рейтинг слага край на ежегодното шоу на компанията във вида, в който го познаваме, пише "Монитор".

„От 2019 г. натам ще се фокусираме върху създаването на динамично съдържание и друг тип събитие, което ще достига до нашите потребители на платформи по начин, по който ще надскочим границите на глобалната дигитална епоха“, казват от Victoria's Secret, с което дават знак, че ревюто им вероятно няма да бъде повече излъчвано по телевизията и ще търси новия си дом онлайн.

Назначаването на Валентина Сампайо служи и за поправяне на имиджа, предвид недоволството, което предизвика изказване на маркетинговия директор на компанията от преди по-малко от година. В него той обяснява, че по-пълните и трансджендър моделите не съответстват „фантазията“, която Victoria's Secret се опитва да пресъздаде със своето шоу.

Последвайте канала на

Novini.bg
1914 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини