Д-р Енчев: Раздялата ми с Теди Велинова не е рекламен ход

  • 31 юли 2019 07:33

  • 26351
  • 1
Д-р Енчев: Раздялата ми с Теди Велинова не е рекламен ход
© Булфото (архив)

Раздялата ми с Теодора Велинова не е рекламен ход или опит за привличане на общественото внимание. Нито един от двамата ни не би използвал подобна новина, свързана със семейството ни, за да придобие какъвто и да е актив“, заяви д-р Енчев, цитиран от клюки.бг.

Така пластичният хирург контрира спекулациите, че разводът му с Теди Велинова е пиар ход. Той допълва, че няма конкретна причина за развода. „В последно време отношенията ни не се развиваха по начин, по който сме си представяли и решихме, че е по-добре да се разделим в името на децата си и бъдещето им“.

Д-р Енчев е убеден, че за да се стигне до раздяла и двамата партньори имат вина. „Вероятно и двамата са направили много компромиси със себе си. Но винаги в партньорските отношения ключът е в думата партньорски, посочи медикът.

Ангел Енчев отново категорично заявява, че оттеглянето му от семейното гнездо не е заради появата на трети човек.

„Не винаги в основата на една раздяла има трети човек. Понякога разбираш, че е много важно не да имаш с кого да си поговориш, а с кого да помълчиш“, заключи пластичният хирург. Колкото до самата Теди Велинова тя още не е заявила своята версия по темата.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
26351 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Аз

2019.07.31 | 18:40

1

Измисленото докторче си е оставило ръцете на горната джука на жена му !

Добави коментар

Водещи новини