Кали с нов мъж

  • 24 юли 2019 10:37

  • 15325
  • 3
Кали с нов мъж
© Фейсбук

Нов мъж в живота си има фолкпевицата Кали, пише в. "България Днес".

Изпълнителката отново се радва на мъжка ласка, след като преди няколко месеца се раздели с Владимир, бащата на третото й дете. Разлъката им беше доста шумна, а двамата скочиха един срещу друг в публичното пространство, като се чуха обвинения за психически тормоз и изневери.

Кали категорично отказва да разкрие с кого дели една постеля, като основните версии са две. Едната е, че с Владимир отново са се събрали в името на децата и са забравили всяка взаимна злина. Другата е, че фолкаджийката наистина има връзка с 15 години по-младия от нея Анастас от Асеновград. Финансово осигуреният мъж беше спряган за новото гадже на Кали, но така и не беше потвърдена официално тази новина.

Кали разкри, че най-накрая е успяла да си открадне малко време за себе си и за първи път това лято ще има време за почивка. Тя се отправи към плажовете на съседна Гърция, но нейните наследници няма да са с нея.

"Синовете ми са при своите бащи в момента, но смятам в края на лятото да отидем семейно на някое хубаво място в Турция, с аквапарк", коментира фолкпевицата. Думите й предизвикаха смут с кого е тя в южната ни съседка и дали не събира тен по плажовете в компанията на любимеца си.

Последвайте канала на

Novini.bg
15325 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
жана

2019.08.13 | 14:10

3

урвата си е урва вари го печи го

Mancho Mangala

2019.07.24 | 11:33

2

Mı to ı toq sha q ebe malko ı toı sha q ustaı vaaa

2019.07.24 | 11:18

1

to e iasno za vsicki k-aaaaa bez kuuuuu ne stoi.

Добави коментар

Водещи новини