Брад Пит се е пропил?

  • 09 юли 2019 09:41

  • 4103
  • 2
Брад Пит се е пропил?
© Getty (архив)

Американският актьор Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в се е пропил, написа в. Ню Йорк дейли бийст.

Според таблоида неотдавнашната изява на звездата за оттеглянето му от актьорството се е дължала нова любов - чашката. Самият Пит е обявил, че вече е прехвърлил половин век и е искал да даде път на младите. Причината обаче е била друга.

След  продължилия почти три години съдебен спор с Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския, завършил през април с развод през този април, звездата от "Бандата на Оушън", "Гепи" и други знакови филми е изпаднал в тежка депресия.

Заради силната душевна травма  Пит е посегнал към алкохола. Вероятно и заради това той е решил да се оттегли от актьорската работа и да застане от другата страна на камерата.

Феновете на актьора Пит обаче ще могат да го видят поне в един филм през тази година. През септември се очаква на голям екран да излезе фантастиката Ad Astra ("Към звездите"), посочи още американското издание.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
4103 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Продуцент

2019.07.10 | 12:48

2

Вий сте пък много убави ,хахахахха

куц кон

2019.07.09 | 16:09

1

от малък си е утрепка и такъв си остана

Добави коментар

Водещи новини