Брадли Купър и Ирина Шейк се разделиха

  • 07 юни 2019 13:56

  • 13542
  • 4
Брадли Купър и Ирина Шейк се разделиха
© Getty Images

Актьорът Брадли Купър и супермоделът Ирина Шейк вече не са заедно. За краха на отношенията им съобщи сп. People, като засега говорителите на двойката отказват да дадат коментар, пише "Монитор'".

Ясно е обаче, че в момента звездата от „Последният ергенски запой“ и красавицата с руски корени преговарят за попечителството над дъщеря си Леа де Сен Шейк Купър.

Проблемите на двамата започнаха покрай тазгодишната церемония по връчването на наградите „Оскар“. Мнозина порицаха Купър, че върти любовна афера с поп чудовището Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в, с която си партнира в блокбастъра „Роди се звезда“. Кутията на Пандора се отвори след изпълнението им на песента Shallow по време на церемонията.

Тогава певицата обясни, че с Брадли са пресъздали парчето в образите на персонажите си Али и Джак, защото и двамата са артисти, желаещи да поднесат най-доброто възможно изпълнение.

"От тази гледна точка беше важно и да сме свързани през цялото време. Когато изпълняваш любовни песни, искаш хората да се чувстват по този начин. Аз съм творец. Мисля, че си свършихме добре работата", опита да тушира слуховете в шоуто на Джими Кимъл тя. Купър също твърди, че отношенията им са само приятелски.

Малко след това се заговори, че Шейк се е изнесла от общия им дом с актьора и че е спряла да следва Гага в Инстаграм като сигурен знак, че я намира за своя съперница.

 

Искрата между Ирина и Брадли пламна през 2015 г. Двамата се стараеха да пазят връзката си далеч от зоркия поглед на папараците и рядко се появяваха на събития заедно.

"Имам много приятели, които правят интимния си живот публично достояние и го разгласяват в социалните мрежи. Възхищавам им се и мисля, че е страхотно, но също така е въпрос на личен избор. И понеже професията ми изисква самата аз да се излагам на показ, реших, че поне мога да запазя личния си живот за мен.“, обясни преди време пред сп. Glamour моделът.

През 2017 г. на бял свят се появи тяхната дъщеричка Леа.

Последвайте канала на

Novini.bg
13542 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
сфж

2019.06.08 | 13:18

4

Злетак... Зле пее и глас няма. Трябва по-често да пие от сока на прасковката на ГАГА- да му дойде музата.

дс

2019.06.08 | 13:16

3

Мислил си е той че като чукне Лейди ГАга и направи едно парче с нея ще пробие в музикалния бизнес . Ама като гледам какъв музикален инвалид е няма никаква слава да го огрее.Ако ще и да се ожени за ГАГАТА.

2019.06.07 | 16:45

2

Тоя няма вкус, ама те много са като него. ;)

2019.06.07 | 14:22

1

А уууу, и сегъ ко,ш праим, тя и Пена, кумшийката де съ раздели с Вуте, ами съ шо шъ праим? А уууу. Резил.

Добави коментар

Водещи новини