Селин Дион жестоко обидена на Анджелина

  • 13 май 2019 07:50

  • 9663
  • 4
Селин Дион жестоко обидена на Анджелина
© Getty Images

Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския отказва поет ангажимент да изиграе образа на Селин Дион в предстоящ биографичен филм за певицата. Известната канадка е жестоко обидена на Джоли след отказа й.

51-годишната Селин Дион планира да заснеме музикален биографичен филм за себе си с надеждата именно Джоли да изпълни главната роля. Изведнъж многодетната майка категорично заявява, че няма да го направи, въпреки че се слави с неособена заетост напоследък, пише в. "България днес".

След решението на Анджелина в Холивуд се разразява скандал. За снимките на лентата се заговаря още през януари тази година. Селин одобрява сценария и дава съгласието нейни песни да бъдат включени в сцените. В Холивуд практически намират и финансиране за заснемането на биографичната лента с Джоли в главната роля. Сега след нейния отказ инвеститорите не са готови да се разделят с крупната сума. Селин Дион е ужасена от евентуален провал на проекта.

"В продължение на много години главното желание на Дион е музикална екранизация на нейния живот, кариера и брака й с Рене Анжелил. Тя искаше нейните деца и почитатели да могат да видят историята й. Дион смяташе Джоли за своя изключително близка приятелка и се разочарова, когато разбра за отказа на Анджелина", съобщава запознат източник от обкръжението на канадската поп икона.

Шокът за Селин Дион е огромен и близки до нея са категорични, че тя няма да го преглътне и най-вероятно повече няма да има близки отношения с бившата съпруга на Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в.

Последвайте канала на

Novini.bg
9663 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
к

2019.05.13 | 12:14

4

Реакцията и е още по-дребнава. Един великодушен човек би казал - разбирам я, прекалено сме близки ... дрън-дрън ... А сръдните показват само колко дребна и славолюбива е уж певицата.

2019.05.13 | 11:54

3

Джоли е дрисла във всяко отношение!

2019.05.13 | 09:49

2

Биографичен филм за какво, за мъжа й, умрелия педофил ли?

2019.05.13 | 08:14

1

Тапицирания скелет се разсърди. Очаква се сериозно тракане с кокали.

Добави коментар

Водещи новини