Дженифър Анистън: Пълноценна съм и без деца

  • 07 май 2019 17:13

  • 11488
  • 3
Дженифър Анистън: Пълноценна съм и без деца
© Getty Images

Актрисата Дженифър Анистън изля чувствата си относно приписваната ѝ едва ли не всеки ден бременност. Тъй като няма профил в социалните мрежи, Анистън реши да публикува текст в „Хъфингтън пост”.

„Човек е пълноценен, независимо дали е обвързан или не, дали има дете или не”, пише Анистън в емоционалната изповед, предава Би Ти Ви.

„Уморих се постоянно да ми приписват това. Да, може би ще стана майка някой ден и след като вече споделям всичко тук – ако някога това стане, ще съм първата, която споменаваме колко неловко се чувствам, когато приятели, колеги или напълно непознати ми честитят измислената бременност”, пише още холивудската актриса.

В изповедта си тя критикува клюкарските рубрики, които непрекъснато търсят недостатъците на известните хора. Анистън обръща внимание и на стереотипите, които се налагат в обществото и с които израстват малките момичета. Любимката от „Приятели” завършва с това, че жълтата преса няма да спре да работи, но хората могат да променят начина, по който възприемат информацията от таблоидите.

Последвайте канала на

Novini.bg
11488 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
don

2019.05.08 | 11:30

3

браво на жената, изкърти парите със приятели сега си житее живота. ни мъже и трябва нищо. гойте завиждат.

Соня Джурелова

2019.05.07 | 19:35

2

Аз немога да бъа пълноценна помашка корва ако не ме секат рязани бок;луци в @налю!

БЪЛГАРИН

2019.05.07 | 18:49

1

дришанска лисица проскубана.

Добави коментар

Водещи новини