Фенове скочиха срещу Ким Кардашиян заради снимки със слон

  • 02 май 2019 08:42

  • 9752
  • 0
Фенове скочиха срещу Ким Кардашиян заради снимки със слон
© Getty Images

Поредица от снимки със слон, заснети по време на ваканция на Ким КардашиянКим Кардашиян Кимбърли Ноуъл „Ким“ Кардашян (на английски: Kimberly Noel „Kim“ Kardashian) е американска риалити на остров Бали, стана повод за поредния бум на недоволство срещу звездата с колосална задница в социалните мрежи, пише "Монитор".

На публикуваните преди ден снимки се вижда как Ким и съпругът и Кание Уест се радват на екзотичните животни, докато те са яздени от местни работници в учреждение, което според популярното семейство е резерват. Постът на 38-годишната Кардашиян, изградила цяла бизнес империя около пищните си форми, предизвика мнозина от феновете й в социалните мрежи да я заклеймят като незачитаща правата на животните знаменитост. По думите на разгневен последовател, мястото, на което Ким и Кание са се любували на слоновете, ги експлоатира с цел привличане на туристи.

Направете си по-добре проучването преди това и не ходете във фалшиви резервати, които оковават животните и ги изтезават, за да се подчиняват, пише друг фен.

Намериха се и защитници на Кардашиян, които пък изразиха мнението си, че въпросното „негодувание“ е предизвикано от елементарното желание на някои да изградят репутация на активисти.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Missing Bali! and the amazing elephant sanctuary @kristennoelcrawley

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Последвайте канала на

Novini.bg
9752 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини