Мегз проговори за катастрофата

  • 10 април 2019 09:48

  • 11235
  • 4
Мегз проговори за катастрофата
© Фейсбук

Дизайнерката МЕГЗ сподели в стори в Инстаграма си истината за сполетялата я катастрофа. Каканашева е категорична, че това е обикновено ПТП, а не кърваво меле както писаха повечето медии.

Тя изясни и обстоятелствата около отнетата ѝ книжка: "Не е вярно, че съм изтърпявала административно наказание. Факт е книжката ми беше отнета, но съм си изтърпяла наказанието преди 6 месеца - затова и не е сезирана прокуратурата и не съм задържана". 

От КАТ Пловдив информираха, че действително дизайнерката е била с отнета книжка през август месец миналата година. Наказанието е било за превишена скорост и е било за 3 месеца като е изтекло през октомври месец - миналата година. Към момента на ПТП-то МЕГЗ е била без книжка, но не е била в период на наказание. Вчера сутринта в 11:20 ч. МЕГЗ е заплатила наложените ѝ актове и е получила книжката си от КАТ Пловдив, съобщава HotArena. 

Другите двама участници в катастрофата - 74 годишен мъж и 71 годишна жена са били прегледани повторно, но няма данни за счупвания или каквито и да е вътрешни фрактури. Лично бащата на МЕГЗ е закарал до болницата и е съдействал на двамата пенсионери, които според официално вписаната в полицейския доклад медицинска експертиза нямат никакви телесни повреди. 

Младата дизайнерка призова феновете си да бъдат малко по-толерантни към нея. Ето какво написа тя:

"Нямаше да коментирам темата, но просто писаниците са ужасни и няма как да не кажа нещо. Вижте, не е имало кърваво меле, не е имало ранени, пострадали. Няма жертви. Нали? Това е най-обикновено ПТП, което както на мене, така може да се случи и на някой от вас. Това, че аз съм известна не означава, че изведнъж пак трябва да бъде изсипана върху мене цялата помия на света. Другото, което е – не е вярно, че съм била в административно нарушение. Вярно е, факт е нали, че съм била без книжка, но аз съм си изтърпяла административното нарушение преди около шест месеца. Именно затова не съм задържана и случаят е третиран само като административно нарушение. Вижте хора, това, че съм известна не е повод винаги най-малкото нещо, което направя да бъде третирано като най-голямото криминално престъпление. Моля ви, наистина, бъдете малко по-толерантни. Защото и аз съм човек, и аз правя грешки. Просто когато аз направя грешки те се гледат с огромна лупа и винаги се преувеличават толкова много. Това е".

Последвайте канала на

Novini.bg
11235 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Басри

2019.04.11 | 10:41

4

Повод е, че си противна! Даже си възпротивна! Наистина. А какво стана с делото за откраднатия джип?

Пламенчо

2019.04.11 | 00:31

3

Твърде често използва думата "известна", което дразни. Не е кой знае какво, понеже всичко свързано с нея дразни. И нищо да не каже, само като си покаже мутрата пак дразни.

Бай Мегз

2019.04.10 | 11:52

2

Не ме обиждайте бе,щото...вече не съм урод,смених си фасадата,нали така искахте,хайде сега да ви видя

бай Симо

2019.04.10 | 11:31

1

Аре стига сте писали за този урУд, голямо натрапване...

Добави коментар

Водещи новини