Криско чака бебе! Габровецът се жени с предбрачен договор за танцьорката Цвети

  • 29 март 2019 12:05

  • 22274
  • 6
Криско чака бебе! Габровецът се жени с предбрачен договор за танцьорката Цвети
©

КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор чака бебе в края на лятото. Гаджето на рапъра – Цветелина, е бременна и няма търпение да стане майка. Бъдещите родители планират и да се оженят, съобщава "Уикенд".

В момента танцьорката Цвети била между четвъртия и петия месец на бременността, твърдят източници на изданието. Тя била на върха на щастието, че ще има дете от звездата от Габрово. КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор също бил щастлив, но не смеел много да се хвали, защото се притеснявал от уроки. Въпреки това обаче двамата още миналата година разкриха, че искат да станат родители и правят опити за бебе. Ако всичко е наред, желанието им съвсем скоро ще се сбъдне. 

Рапърът бил твърд привърженик на идеята, че децата трябва да се отглеждат в традиционни семейства. Затова смятал да вдигне официална сватба с Цвети. Засега не били решили кога да стане това – дали преди раждането, или след него. Със сигурност обаче щяло да има предбрачен договор, твърдят запознати. КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор е известен със своето скъперничество и пресметливост. Като истински габровец, той искал да се застрахова, че половинката му няма да се омъжи да него, а след това да се разведе и да го обере до троха. Затова мислел да се обърне към адвокат, който да изготви договор така, че ако един ден Цвети го изостави, да не си тръгне с цялото му имущество и всичките му пари. 

Бременната красавица била запозната с идеята за договора. Тя не я радвала, но въпреки това танцьорката се съгласила да подпише, за да докаже, че е с Кристиан не за пари, а от любов. 

Двойката е заедно от близо 3 години. Преди да се залюби с КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор, Цвети се изявява като танцьорка в негови клипове. Тя обаче успява да го впечатли едва след като звездата се разделя с предишната си половинка – плеймейтката и ВИП сексуална труженичка Ася Капчикова. Цветелина бързо се превръща в нещо като личен асистент на Кристиан Талев.

Тя се занимава с организацията около участията му, работи с него по клиповете му, придружава го на почти всичките му изяви, а освен това става и сценарист в уеб сериал, който той продуцира. В момента освен любовта ги свързва и общата работа, а скоро този съюз ще бъде скрепен и с бебе. 

Последвайте канала на

Novini.bg
22274 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2019.03.29 | 14:21

4

Браво на дриско, най-после се е изсрал на тая в кофата, а не в устата! Да му е жив и здрав дрисколът, който ще му се роди през лятото!

2019.03.29 | 20:02

6

та ева в комунистическия тролски г*з

2019.03.29 | 20:01

5

Браво ! Да се роди живо и здраво!

RTYILP

2019.03.29 | 14:15

3

Google плаща ежедневна работа в диапазона от 500 до 1000 долара. Получих $ 23,749 за първия месец и $ 32,854 за заплатата от Google от последния месец, работещи у дома за 3 часа на ден. Дори и тези, които са нови за това, могат лесно да печелят $ 200 на час, а печалбата може да бъде още по-голяма с течение на времето.

повече тук....>>> w­w­w­.­W­e­b­j­o­b­3­3­.­c­o­m

kakava lubov

2019.03.29 | 13:44

2

tq da ne e slqpa nali go vijda na kakvo prili4a taq 6u6umiga

wtf!?!?!??!

2019.03.29 | 12:31

1

той ли е бременен?!

Добави коментар

Водещи новини