Анита Мейзер пак се пуска на "Мисис Свят"

  • 21 март 2019 13:09

  • 11959
  • 7
Анита Мейзер пак се пуска на "Мисис Свят"
© Фейсбук

В преговори за поредно участие в конкурса за красота "Мисис Свят" е Анита Мейзер, пише в. "България Днес". Организаторите на конкурса са я потърсили веднага, след като силиконовата брюнетка излезе от Сливенския и дори вече са провели няколко разговора за събитието преди да я включат в следващото издание на конкурса.

Този път Мейзер няма да е участничка, а ще помага за организацията. Преди това ще се нагърби вероятно и с провеждането на "Мисис Свят България". Самата силиконова бомба е дала съгласието си за участие в организацията на конкурса, след като излезе от панделата.

След като бе върната до доизлежи 40 дни в килията заради решението на Върховния съд, на Анита й се наложи да чества трети, последен рожден ден затворена.

Навръх празника от "Мисис Свят" й напомнят, че трябва да потвърди дали ще се включи в организацията на конкурса тази година, вероятно като мениджър на участничките.

"Надяваме се, че си добре. Пиши ни кога си на линия за "Мисис Свят", напомня за себе си Дейвид Мармел - президентът на организацията "Мисис Америка".

Това е първият конкурс за омъжени жени, който се концентрира върху над 70 милиона омъжени жени в САЩ. Всяка от състезаващите се за титлата 51 дами е на възраст от 20 до 50 години. След спечелване на конкурса победителката получава право да участва в световния конкурс "Мисис Свят", както се случи и с Анита Мейзер през 2014 година. Тя разбуни духовете с участието си в конкурса, когато представи България.

Докато Дейвид прави планове да ангажира силиконката, Анита отбелязва в тесен кръг в килията на Сливенския затвор с отбрани гостенки личния си празник. Затворничката, която е на стриктен пост, е поискала веганска торта с плодове и този път е помолила да няма шумни джамбурета. Анита има по-малко от две седмици да стои заключена, като се е отказала от възможността да претендира за предсрочно излизане, за да не утежни положението си, коментираха адвокатите й.

"Ако поиска предсрочно условно, може да й дадат още година, че и повече пробация. Да ходи на срещи с инспектори и други подобни работи... Няма смисъл. Ще стисне зъби, ще издържи и да се свършва", поясниха обстоятелствата те.

Стотици поздравиха силиконовата миска виртуално за специалния й празник, давайки заявка, че черният инцидент от живота й ще бъде забравен и простен. Сред малкото останали приятели на Мейзер е и плеймейтката Златка ДимитроваЗлатка Димитрова Златка Димитрова e родена в Бургас, зодия Телец. Завършва висше икономическо, която не пропусна да се подмаже на заможната силиконка за празника.

Последвайте канала на

Novini.bg
11959 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
ap4o

2019.03.24 | 12:14

7

гнусните същества като мейзера се ксерокопират и копи-пействат с толкова голяма скорост , че вече една голяма част от вашите дъщери и съпруги вече мязат на нея.

2019.03.22 | 06:02

6

Само Чък Норис може да прави секс с тази сладурана и да оживее!

Не мога да спра да се смея на тази дърта скумрия

2019.03.21 | 22:37

5

Дърта парантия сиренясала каменбер карантия усмърдек каде е тръгнала и тя не знае спечена грозна мяза на стара миризлива пача усра от секаде мис ще ми става...

2019.03.21 | 15:25

4

не ни занимавайте с тая циганка

Опа

2019.03.21 | 13:34

3

Тая се е утепала за хорор филми само ! Без грим, без декори - ще всява страх и ужас у всички само с една ОсмиФкъ !

knulik

2019.03.21 | 12:52

2

Razprana kurva da si sedi v zatvora

Mancho Mangala

2019.03.21 | 12:50

1

Vaaa taq mangalka kuga q pusnaha ut zatvora vaaa,nali tam nadziratelite i praiha sandwich seki den

Добави коментар

Водещи новини