Папи Ханс: С образа на Дара стигнах до ръба на възможностите да бъда жена

  • 17 март 2019 13:11

  • 8480
  • 1
Папи Ханс: С образа на Дара стигнах до ръба на възможностите да бъда жена
©

С образа на Дара бях на ръба на възможностите си да приличам и да пея като жена. Най-голямото предизвикателство в това парче е да дишаш докато пееш, което е почти невъзможно. За Миро притеснението беше голямо, защото беше първият ми образ в шоуто. Това разказа Константин Трендафилов - Папи Ханс в "Събуди се" по Нова тв.

С чувство за хумор певецът добави, че е използвал едни и същи обувки в преобразяването на Дара и Миро, но ролята на бившата му половинка е изисквала изключителна динамика на сцената.

„За новият ми образ мога да кажа, че е емблематичен, без такива „чупки“ на сцената. Когато зрителите ме видят, вероятно ще си кажат: „край, този път го убиха“ , заяви Папи Ханс, който зрителите ще видят като Дейвид Ковърдейл - вокала на Whitesnake утре вечер.

За новата си песен писателят и артист сподели, че е посветена на любов от разстояние, която го е вдъхновила за създаването на „Твой“.

Последвайте канала на

Novini.bg
8480 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Опорна точка

2019.03.17 | 14:03

1

Аз съм му фен, ама с образа " Дара" не му се получи. Мисля че не трябваше да се опитва да я копира на 100 %... това си е гавра със всеки един мъж

Добави коментар

Водещи новини