Папи Ханс: ДС изнудваше баща ми!

  • 07 март 2019 11:27

  • 13166
  • 6
Папи Ханс: ДС изнудваше баща ми!
©

"Баща ми Владимир Трендафилов е професор. Цял живот се е занимавал с английски език и литература, добричък е, почтен и смирен човек. В онези времена е бил изнудван и заплашван от милиционери. Те са идвали през нощта в дома ни, целейки да го вербуват, за да им снася информация. Принуден, баща ми е започнал да твори някакви неща в сферата на литературата - хем да го оставят на мира, хем животът му да си продължава нататък, като дава това, което искат от него. Били са изключително свирепи години. Хвърлянето на камъни днес и причисляването на всички, дори на жертвите, към това название - агент на ДС, е изключително грозно."

Така Папи Ханс с истинско име Константин Трендафилов обясни излязлата преди дни информация за баща му Владимир Трендафилов, който дълги години бил сътрудник на ДС под псевдонима Богдан,  пише в."България днес". Всъщност авторът на хуманитаристика, критика, поезия и проза и съпругата му Кристин Димитрова са основните причини синът им да пише.

"В началото литературата ме отблъскваше просто защото това беше основната тема на масата. Страстта, с която ми разказваха за неща, които абсолютно не ме интересуваха - за класическа и модерна литература, за този и онзи автор, - тя ме накара да намразя четенето и писането. Искаше се малко време, за да осъзная типичното детско бягство от родителите, което няма нищо общо с горката литература", споделя с днешна дата Папи.

Като малък Кокича, както го наричат приятелите, мечтае да стане лекар или по-скоро банкер, за да е далеч от света на абстракцията и дървеното философстване. По-късно талантът и нуждата той да бъде изразен го застигат и определят пътя му. Сега съчетава писането с работата на криейтив директор в една от най-големите рекламни агенции у нас. Мечтае, когато остарее, да е същият, само че по-спокоен. Да има повече време да се занимава с писане и някоя баба до себе си. "В „капките“ влизам с голям интерес. За мен всичко това е голям кеф и предизвикателство", радва се Константин Трендафилов.

Папи Ханс се докопа до прелестите на Николета Лозанова. Изпълнителят, прочул се с пародийните си парчета "Кекс" и "Супер палав", пусна и третата си самостоятелна песен, озаглавена "Твой съм", а видеото към нея е повече от провокативно. Още в началото се появява бившата изгора на Папи - тийнидолката Дара, връзката му с която също допринесе за това хората да научат кой е той.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A crazy night at the club @iampapihans #твой

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on

Освен Дара щерката на Ваня Щерева - певицата Мила Роберт, също се изявява за кратко в клипа, размахвайки среден пръст, за да се стигне до кулминацията, а именно горещата Николета.

"Леле, колко ли й е бил хонорарът на Николетка, за да се навие да се снима, тя не участваше ли само в чалга клипове", коментират потребители в мрежата.

Някои от феновете на Папи останаха неприятно изненадани от факта, че този път песента му не влиза в категория "забавни", а клипът от мнозина беше определен като чисто порно, неотговарящ на любовния иначе текст.

Последвайте канала на

Novini.bg
13166 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
мив

2019.07.03 | 13:36

6

всички ченгета с радост са работили за системата. За да получават пари и дивиденти.

Мдааа

2019.04.05 | 08:02

5

Горкия Папи,Още една издънка на ,, пострадало,, ченгеджийско семейство.

х

2019.03.07 | 12:34

1

Папи прави добро впечатление, предполагам че е искрен

2019.03.08 | 05:14

4

Мда като баща си,агента на дс...тези хора са оперирани от човечност и от всякакви човешки чувства и предават този си недъг по генетичен път! А вие хубаво пишите,че е криейтив директор в рекламна агенция,ама що не напишоте коя и чия е агенцията и най вече кой е бащата на собственика и,щото тва папи май е там по линия на тея дето са "тормозели" баща му! Криейтив директор...литература....хахахаххах че те текстовете му са на ниво глуповат третокласник а криейтивността му се изчерпва с правене на кекс от стари кифли...!

Някоя си

2019.03.07 | 16:20

3

Защо е заложил на парцалана ,а не на млади момичета, които в публичното пространство са нормални? Николета е просто.....срам за женската част....тоя Константин така ли ще се прославя? Дара и другите момичета са прекрасни,но този боклук защо????

Тъпо

2019.03.07 | 13:42

2

Не, прави си реклама....от литературата до порното има мнооого материал

Добави коментар

Водещи новини