Орлин Павлов се жени

  • 24 януари 2019 12:25

  • 5606
  • 0
Орлин Павлов се жени
© Фейсбук

Орлин Павлов вдига сватба през лятото. Певецът, който преди ден стана баща за първи път, предложи брак на приятелката си Диана и тя е казала „Да”, пише в. „България днес”.

Двойката най-вероятно ще се венчае на интимна церемония край морето още това лятото. Щастливите влюбени в момента обаче са отдадени на най-голямото си съкровище—момиченцето, което се роди преди ден и което те кръстиха Елизабет.

Павлов е поискал ръката на приятелката си малко преди да се роди дъщеря им. В момента той е на седмото небе от радост, а телефонът му не спира да звъни, докато приятели и роднини го приветстват и му честитят добрата новина.

Орлин е лудо влюбен в жената, която го дари с дете. Двамата са заедно малко повече от година, но едва наскоро започнаха да се показват заедно.

Павлов упорито криеше изгората си от медиите, а връзката им доста време се развивала в мрежата. Двамата се запознават в чужбина, а любовта им е от пръв поглед. Въпреки това с месеци си пишат в мрежата, преди Диана да осъзнае, че това е мъжът за нея. Заради него тя решава да се върне на родна земя и дори заживява под един покрив с певеца. Няколко месеца по-късно Диана е бременна, а тези дни роди и дъщеря им.

„Диана, обичам те! Ти си майка героиня! И както се пее в една песен: „Светът е друг, когато си тук”, написа Орлин за майката на дъщеря си.

Последвайте канала на

Novini.bg
5606 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини