Никита и Уош на финал в "Биг Брадър"

  • 07 декември 2018 10:43

  • 18568
  • 7
Никита и Уош на финал в "Биг Брадър"
© Фейсбук/VIP Brother 2018

Никита Джонсън най-вероятно ще бъде големият победител в тазгодишното издание на Big Brother: Most Wanted, издават хора от кухнята на предаването, пише "Ретро".

Скандалджийката, която е сред най-номинираните съквартиранти в историята на шоуто, няколко поредни пъти получавала изключително висок положителен вот от страна на публиката. Другият, който се радва на одобрението на зрителите, е синът на големия актьор Иван Иванов – Стефан, по-известен с рапърския си псевдоним Уош МС.

Очакванията били Никита и Уош да се сборят на големия финал на сезона идния понеделник. Никита вече има зад гърба си една победа в шоуто, като грабна голямата награда през 2015 г. Уош пък беше сред финалистите на шестия сезон на ВИП изданието на риалитито през 2014 г., в който за обичта на публиката на финалната права се конкурираше с Влади Въргала и Йорданка Христова. Този път за победителя няма да има парична или материална награда, а само плакет с надпис „Любима звезда на България“ заради големите хонорари, раздадени на участниците още преди влизането им в Къщата.

Всъщност Никита се навила да престъпи прага на най-известната къща у нас за най-скромен хонорар, тъй като не се ползва със статут на звезда, за какъвто останалите съквартиранти претендират. Финансовото положение на Джонсън обаче е доста по-добро от това на другите участници в сезона, защото тя е собственик на голяма козметична клиника и студио за татуировки в Швеция, където живее от дълго време.

Иначе Никита е родена в столицата, но едва 2-годишна заминала да живее в Сибир при родителите на майка си, която била тежко болна от рак и дори се наложило да прекара известно време в санаториум. Когато на Никита ѝ дошло време да започва училище, се върнала в София и завършила образованието си тук. Навършвайки пълнолетие, заминала за Швеция, където се запознала с бащата на сина си, с когато отдавна са разделени, а от 5 години насам човекът до нея е бившият ръгбист и брадър Борислав, допълва изданието.

Последвайте канала на

Novini.bg
18568 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
6

2018.12.11 | 09:36

7

Това са последните тенденции за красота при Евенките бе.Така не плашат елените.

Басри

2018.12.09 | 18:05

6

Ама какъв е този сурат????!!!! Тази как се показва така пред хората!!!!! Трябва да я скрият нейде. Този дзвер е направо страшен. Но,"не бойте се деца" !!!! Егати и дзвера, егати и сурата бе. ......

Ако

2018.12.07 | 16:54

5

тази Никита спечели, значи всичко е нагласено! Отврат!

.

2018.12.07 | 13:45

4

Балъци, пишете каквото си искате, мен ме чака нов трансфер. Ново милионче, нови котета, абе лайф! Който е милионер има много пари- Божинката.

ник

2018.12.07 | 12:38

3

всичко е нагласено в тези неща

asd

2018.12.07 | 12:21

2

тва изчадие що го бутат към финала не мога да разбера

КОЛЬО КОЛЕВ

2018.12.07 | 12:12

1

Ако така се разкрасяват красавиците в Швеция на това което виждаме по лицето й,то нямам думи,дали има клиентки.Няма ли поне малко притеснение това момиче да се показва така пред публика,то бива бива но както казва В.Стефанов боже -боже.

Добави коментар

Водещи новини