Съпругата на Стоян Роянов: ЯЯ ме обожава, уникална съм!

  • 26 ноември 2018 16:50

  • 59473
  • 4
Съпругата на Стоян Роянов: ЯЯ ме обожава, уникална съм!
© Фейсбук

Темнужка е името на жената до музиканта Стоян Роянов - ЯЯ, заради която той упорито отказва да докосва чужди жени, пише в."България Днес"!

Участникът във "ВИП Брадър" призна в къщата, че преди години е изневерил на половинката си, за което много се разкайва. Това стана причина да си измисли несъществуващата религия "Уагабунга", с която скъса нервите на всичките си съквартиранти. Чудатият изпълнител провали няколко мисии и остави без храна, ток и вода останалите знаменитости.

"Какви мисии той е отказал и защо- това е извън моите интереси. За мен семейството е преди всичко, то е на първо място. Аз не гледам телевизия от 15 години и не следя участието му. От това, което чувам мога да кажа, че държанието му е много хубаво за един женен мъж. Гордея се с него", коментира пред вестника Нуша и допълва: "Изборите, които прави в къщата са си негови. В реалния живот мога да кажа, че имам уникален съпруг във всяко едно отношение. За по-добър не бих могла да си мечтая!"

Подобно на половинката си, Нуша е доста интересна и всестранно развита личност. Творчеството й е ориентирано предимно към деца. Тя е илюстратор, писател, графичен дизайнер, издател, учител по рисуване, мечтател, инициатор на конкурс за авторски детски приказки. Шест години живее в САЩ, а понастоящем - заедно със Стоян и дъщеря им Виктория пребивават във Варна. Тийнейджърката е много близка с родителите си. Споделя, че в тяхното семейство нито спорят, нито се карат. Вики се дразни единствено, когато татко й се разсея, докато се опитва да му каже нещо важно, но допълва, че това си е негов проблем.

"Със Стоян сме женени вече 18 години и искаме още много години да имаме пред нас. Той е уникален не само като съпруг, но и като баща. Мога да кажа, че и аз съм уникална - нещо което той обожава. Ние сме си и по-различни в живота, затова се подкрепяме, обичаме и се разбираме. Вдъхновяваме се един друг, за да вървим напред и да правим това, за което сме тук", споделя още Нуша Роянова.

Последвайте канала на

Novini.bg
59473 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2018.11.26 | 22:30

4

И тая не я слуша главата , като него.Не гледала телевизия от 15 години.

2018.11.26 | 21:02

3

Кои идиоти гледат тези предавания ?

Лолуги

2018.11.26 | 18:22

2

Е те тоя червената подлога.... Кажи си бе, кажи КОЙ ти даде куфарчето...

Х

2018.11.26 | 18:18

1

Кукувелник

Добави коментар

Водещи новини