Анджелина Джоли започва работа в BBC

  • 25 ноември 2018 14:24

  • 16417
  • 1
Анджелина Джоли започва работа в BBC
© Getty Images

По Коледните празници Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския е решила, че е идеалният момент да занимава феновете си със сериозните проблеми, по които работи като посланик на добра воля към ООН, пише "Монитор".

Актрисата намери и идеална трибуна – „Радио 4“ на BBC, където медийният гигант я покани да бъде гост редактор за Рождество.

43-годишната бивша съпруга на Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в ще се присъедини към предаването „Време за въпроси” с Дейнид Димблъби и Камила Шамис, за да говори за „неотложните проблеми на нашето време” и за да поеме контрола над новините и актуалните предавания по време на празниците.

Говорителят на Джоли каза: "Анджелина е благодарна да използва възможностите и мрежата на BBC за глобално достигане и да проучи практическите решения на редица неотложни проблеми на нашето време. Тя вече е започнала да работи с екипа на радиопрограмата и очаква да се ангажира с широката и разнообразна гама от гласове в радиото."

Последвайте канала на

Novini.bg
16417 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.11.25 | 17:59

1

Намаерила си е работа във Военно-Въздушните Сили.

Добави коментар

Водещи новини