Скандален рапър твърди, че е клониран (видео)

  • 27 септември 2018 18:53

  • 11552
  • 1
Скандален рапър твърди, че е клониран (видео)
©

В мрежата все по-често се просмуква информация за това, че в света отдавна съществуват клонинги на хора, които незабелязано живеят между нас - и ние, разбира се, просто не ги забелязваме. А и как бихме ги забелязали?

Не чак толкова отдавна в мрежата се появи видео с изявление на хип-хоп звездата Kid Buu, в което известният певец признава, че в действителност той е клониран, създаден е от канадската компания Clonaid. При това клонингът, който уж е дори второ поколение, много убедително разказва за всичко това.

С няколко думи нещата звучат така: Всичките процедури по клонирането на Kid Buu са се състояли в Канада. Според системата, приета в Clonaid, на него му е даден номер. При това всичките му спомени за живота в реалното му тяло, дадени му от майката природа, са били изтрити по инициатива на специалистите, за да не се допусне миналото да се конфронтира с настоящето. При това клиентът, уверява певецът, сам избира какво да се изтрие и какво да се остави в паметта. В този процес също задължително участват и психолозите на компанията.

Всичко това, естествено, са си чисти глупости, а самият запис е само забавен рекламен трик. Затова пък канадската компания Clonaid далеч не е измислица, тя действително съществува и специализира в обслужването на звездите на Холивуд и други световно известни знаменитости. При това, както уверяват журналистите, напливът от клиенти е толкова голям, че ръководството на компанията трябваше да открие филиала Stemaid. И при това никой не знае с какво в действителност се занимава Clonaid.

Ето какво казва шефът на фирмата доктор Брижит Буисслер: Придържаме се към политиката на най-строга конфиденциалност, затова за нашата компания се въртят какви ли не слухове, дори и фантастични, но ние нямаме право да разгласяваме с каква работа се занимаваме в името на нашите клиенти. Те могат да бъдат уверени на 100%, че данните за тях няма да изтекат никъде, още повече в пресата, дори и самата Clonaid да понася огромни загуби от тази конфиденциалност.  Трябва все пак да се уточни, че всичките тези сведения за клонирани хора са непроверена и по никакъв начин официално потвърдена информация, която свободно обикаля мрежата.


 

Последвайте канала на

Novini.bg
11552 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.10.02 | 15:11

1
То си му и личи!

Добави коментар

Водещи новини