Серина Уилямс и Никол Шерцингер първи дружки

  • 26 септември 2018 18:57

  • 5505
  • 2
Серина Уилямс и Никол Шерцингер първи дружки
© instagram/nicolescherzinger

Първи дружки са станали Серина Уилямс и Никол Шерцингер. Тенис звездата и певицата напоследък са направо неразделни, пише в. "Телеграф".

Двете се появиха заедно на парти в Лос Анджелис и по нищо не личеше помежду им да има напрежение. 36-годишната Серина бе придружена от съпруга си Алекс Оханян на The Imagine ball, където получи приз за благотворителност. Носителката на 23 титли от Големия шлем бе заложила на леопардови принтове, а компания по време на партито й правеше и Никол Шерцингер, но в черно.

До края на вечерта Никол не спря да пише послания в Инстаграм до Серина. „Толкова съм горда, че видях как моята приятелка бе отличена за благотворителната си дейност. Ти си вдъхновение и светлина за толкова хора. Обичаме те!”

След провала на Серина на US Open Никол яростно защитаваше приятелката си в социалните мрежи. В Туитър пък Шерцингер поздрави Гришо за „Лейвър къп”, където той спечели голямата награда. „Поздравления бебчо”, написа поп дивата.

Самият Гридор се отдаде на бурни танци след триумфа в Чикаго. На следващия ден обаче с Александър Зверев, който също е част от европейския тим трябваше да летят за Пекин, за да участват в ATP 500.

Турнирът е едно от големите предизвикателства за Димитров. През 2016 година той падна на крачка от финала от Анди Мъри.

Последвайте канала на

Novini.bg
5505 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
aAanus

2018.09.26 | 18:13

1
Гришо ги е помпал отзад и двете .!.
чупакабрас дардьонкен

2018.09.26 | 21:55

2
И теб май

Добави коментар

Водещи новини