Асистент води Сашка Васева по участия

  • 26 септември 2018 11:38

  • 6045
  • 0
Асистент води Сашка Васева по участия
© Фейсбук

Сашка Васева продължава да се влошава, но въпреки това не се предава. Дупнишката изпълнителка ходи по участия, придружена от асистент, пише "България днес".

Младежът е плътно до любимката на народа, съпровожда я през опасните улици и дори ѝ помага да се качи на сцената. След като ѝ подаде микрофона певицата изпълнява любимите си хитове, но се старае да не мърда много-много.

"Зрението ми се влошава, атрофията на зрителния нерв е нелечимо заболяване. Но продължавам да се държа заради децата ми и мъжът ми. Не мога да легна и да се предам, трябва да съм силна заради тях", коментира изпълнителката.

Сашка не само, че не е спряла с участията, но и прави всичко, за да се справи с новата ситуация в живота си. Благодарение на младежа тя се придвижва доста по-лесно и голяма част от затрудненията ѝ са отпаднали.

Фолкпевицата не се притеснява, че трябва да се показва с придружител. "За нея това не е срамно. Предпочита да е с асистент, отколкото да си седи сама у дома и да не прави нищо", разкриват нейни близки приятели.

Сашка не е загубила и хубавата си усмивка, която преди време завърши с равни бели зъби. И вместо да изпада в депресия заради състоянието си, продължава да се държи.
Васева не губи надежда, че може да се излекува, като дори търси спасение в алтернативната медицина.

Наскоро призна, че има един последен шанс в лицето на много добър лекар, като се надява той да ѝ възстанови зрението. И ако той успее, ще му каже името на всички.

Последвайте канала на

Novini.bg
6045 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини