Веселин Маринов отвя Преслава

  • 24 август 2018 10:28

  • 27695
  • 5
Веселин Маринов отвя Преслава
© Булфото (архив)

Няма шега, няма измама. Веселин МариновВеселин Маринов Веселин Маринов е български певец . Той е роден в град Полски Тръмбеш. Има шанса да завърши е най-продаваният чалга изпълнител у нас.

Любимецът на няколко поколения българи е лидер сред най-тиражираните албуми, сочи официалната класация на чалга империята "Пайнер". От фирмата публикуваха на интернет страницата си класация за продажби, където Веско е абсолютен лидер.

Маринов заема всичките призови места, като единствено Преслава успява да разбие хегемонията му. Но добричлийката е далеч по постижения от изпълнителя, който е известен със своя работохолизъм и безкрайни турнета край морето и във вътрешностите на страната.

"Представи си..." и "Златни хитове" са албумите, които изстрелват Веско в друга музикална вселена. Веднага след тях се нарежда музикалната компилация "Хитовете на Преслава" и отново идва Веско с албума "Носталгия".

"Старая се винаги да бъда перфектен пред публиката. Няма нищо случайно. Всичко е свързано с огромен труд, много репетиции и много мисъл. Всеки път след концертите стават уникални срещи. Хората правят изповеди. Идват за автографи, говорим си и след това аз оставам да се снимам с тях. Тогава има една малка близост между мен и тях. И преди самата снимка те споделят такива неща, че ти пълнят душата", сподели изпълнителят, който преди броени дни навърши 57 години, пише в. "България днес".

Успехите на Маринов не са ново явление. Пред година той отново зае първото място по продажби, като тогава също не остави шанс на чалга идолите и Фики трябваше да се задоволи с утешителното второ място.

Голямата житейска драма на Веско продължава да бъде самотата. Певецът е любимец на хиляди българи, но така и не намира голямата любов, която да топли постелята му. На няколко пъти артистът намекна, че е сам и няма любима жена, която да роши косите му. Затова и той се е отдал изцяло на работата и турнетата, които завладяват цялото му свободно време. Макар още да сме в разгара на лятото, той вече планира изявите си през следващата година.

Последвайте канала на

Novini.bg
27695 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Stamat

2018.08.27 | 12:49

5
Има и една съвсем прозаична причина за продаваемост на дисковете му, освен любовта на феновете. Повечето фенова са на възраст далеч от IT познанието и няма кой да свали нещо на "черно". Тогава да видите дали щеше да е на първо място по продавани албуми!
ха ха

2018.08.26 | 18:46

4
Може, даже всички може да отвее - ама по изпотяване!
Истината

2018.08.26 | 13:41

3
Трябва да си много куха лейка за да наричаш това психо певец!
Помиярска държава, управлявана от помияри, избрани от помияри!
Крум Усаински-Крупник

2018.08.24 | 12:59

2
Цървули!!!"Родната полиция ни пази"!!!Този ревлив провинциален миндил,нагаждач,гъзолизец и клоун е любимец на третата възраст и разни плиткоумни селяци,но не е точно чалгар!!!По скоро е някакъв еклектичен селяндурски,естраден поп изпълнител!!!Напипал е тънката струна на примитивната провинциална душица и трупа кинти от липсата на интелект и занижен естетически критерий!!!
Ма моля ти се!

2018.08.24 | 10:44

1
Веселин Маринов - чалга изпълнител? А бе вие съвсем изтрещяхте от горещините!

Добави коментар

Водещи новини